نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهيه ژامبون مرغ به روشي حرفه‌اي در خانه

منبع
ستاره
بروزرسانی
طرز تهيه ژامبون مرغ به روشي حرفه‌اي در خانه
ستاره/ ژامبون (Jambon) خوراکي فرانسوي بوده و عبارت است از گوشت فرآوري شده ران حيوانات که به صورت ساده يا دودي پخته شده و به آن مواد نگهدارنده و نمک افزوده مي‌شود. اما نکته قابل توجه اين است که در ايران به کالباس مرغ و گوشت نيز ژامبون مي‌گويند! در حالي که کالباس در واقع ماده‌اي است که از ترکيب گوشت، آرد و ادويه تهيه شده و با تکه‌هاي نمايشي مانند گوشت فرآوري شده، قارچ، پسته و هويج تزئين مي‌شود. به هر حال تهيه ژامبون مرغ که در واقع کالباس مرغ با تکه‌هاي نمايشي است بسيار آسان بوده و ما در اين مطلب به طرز تهيه آن مي‌پردازيم. ژامبون مرغ خانگي ساده مواد لازم ران مرغ بدون استخوان 375 گرم تخم مرغ 1 عدد آب و يخ پودر شده 60 ميلي‌ليتر شکر 1/2 قاشق چاي‌خوري نمک 2 قاشق چاي‌خوري سرخالي آرد نشاسته 1.5 قاشق غذاخوري شير خشک 1/2 قاشق سوپ‌خوري فلفل سياه 1/3 قاشق چاي‌خوري پودر سير 1 قاشق چاي‌خوري پودر موسير 1 قاشق چاي‌خوري پودر تخم رازيانه 1/4 قاشق چاي‌خوري پودر زنجبيل 1/4 قاشق چاي‌خوري پودر تخم شنبليله 1/4 قاشق چاي‌خوري روغن مايع 2 قاشق سوپ‌خوري پسته، قارچ و هويج خرد شده به ميزان لازم فلفل قرمز به ميزان دلخواه دستور تهيه ابتدا ران مرغ بدون استخوان را دو بار چرخ کنيد، سپس آن را در پلاستيک فريزر قرار دهيد و به مدت يک ساعت در فريزر بگذاريد تا يخ بزند. مرغ يخ زده را از فريزر خارج کنيد و در کاسه‌اي قرار دهيد، نمک را به آن اضافه کنيد و خوب ورز دهيد. نيمي از مخلوط آب و يخ را به مرغ اضافه کنيد و حسابي ورز دهيد، سپس تخم مرغ را اضافه کنيد و دوباره ورز دهيد. روغن و باقيمانده آب و يخ را اضافه کنيد و مواد را ورز دهيد تا يکدست شوند. مواد خشک و ادويه‌ها را به گوشت اضافه کنيد و مواد را خوب مخلوط کنيد. براي اين منظور مي‌توانيد از غذاساز نيز استفاده کنيد تا مواد کاملا يکدست شوند. مايه ژامبون را در کاسه‌اي بريزيد و بسته به ذائقه خود، مغز پسته خرد شده، قارچ و هويج خرد شده و فلفل قرمز را به آن اضافه کنيد، سپس با قاشق هم بزنيد تا مواد يکدست شوند. مواد را داخل رول کالباس (در تمامي لوازم قنادي‌ها موجود است) بريزيد و محکم ببنديد. رول را درون بخارپز قرار دهيد و حدود ۶۰ دقيقه صبر کنيد تا ژامبون پخته شود. پس از پخته شدن، آن را در ظرف حاوي آب و يخ بگذاريد تا به آن شوک وارد شود. پس از يک دقيقه، ژامبون را از آب و يخ خارج کرده و به مدت ۲۴ ساعت در يخچال قرار دهيد تا آماده سرو شود. پس از اين زمان، ژامبون را برش بزنيد و مصرف کنيد. نکته: در صورت عدم دسترسي به دستگاه بخارپز، يک قابلمه را تا نيمه آب کنيد و روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد؛ سپس يک آبکش فلزي روي دهانه قابلمه قرار دهيد، به‌طوري که کف آبکش بالاتر از سطح آب جوش قرار گيرد. رول را در آبکش بگذاريد و درب قابلمه را ببنديد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره