برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

آموزش تصويري درست کردن سوشي در خانه

منبع
برترين ها
بروزرسانی
آموزش تصويري درست کردن سوشي در خانه
برترين ها/ در اين دستور تصويري، به شما مي‌آموزيم چگونه در خانه سوشي درست کنيد و از طعم آن لذت ببريد. براي تهيه اين سوشي بايد ابتدا مقدمات آن را فراهم کنيد. آماده کردن سوشي وقت‌گيرترين بخش تهيه سوشي، تهيه برنج آن است. براي تهيه اين برنج بايد از دوساعت پيش از پيچيدن رول سوشي، زمان براي خود در نظر بگيريد. يک پيمانه برنج براي سه رول سوشي کافي است. مواد لازم براي برنج سوشي • ۳ پيمانه برنج ژاپني • ۳، ¼ پيمانه آب • ۱/۳ پيمانه سرکه برنج • ۳ قاشق غذاخوري شکر • يک قاشق چايخوري نمک طرز تهيه ۱. برنج را در يک کاسه بزرگ بريزيد و با آب سرد چندين بار بشوييد تا آب آن زلال شود. سپس آن را در آبکش بريزيد و ۳۰ دقيقه کنار بگذاريد. برنج را به همراه آب در پلوپز بريزيد و بگذاريد نيم ساعت خيس بکشد. سپس دستگاه را روشن کنيد و نيم ساعت بپزيد. ۱۵ دقيقه نيز آن را دم کنيد تا کاملا نرم شود. ۲. در اين فاصله، سرکه سوشي را آماده کنيد: سرکه برنج، شکر و نمک را با يکديگر مخلوط کنيد. درون قابلمه بريزيد و روي حرارت کم قرار دهيد. آن‌ها را هم بزنيد تا شکر کاملا حل شود. پس از اينکه کمي غليظ شد، آن را کنار بگذاريد تا خنک شود. ۳. برنج دم کشيده را درون کاسه بزرگي بريزيد. ترجيحا کاسه فلزي نباشد. سرکه سوشي را روي آن بريزيد و با کف‌گير آن‌ها را هم بزنيد تا سرکه به خورد همه برنج‌ها برود. مراقب باشيد که اين حرکت موجب له شدن برنج نشود. سپس آن را کنار بگذاريد تا سرد شود. براي تهيه ميگوي برشته، از خرده‌هاي نان تست يا پانکو (خرده نان ژاپني) استفاده کنيد. روغن (روغن بادام زميني و روغن کنجد) را درون تابه متوسط روي حرارت متوسط گرم کنيد. يک عدد تخم مرغ را درون کاسه بشکنيد و هم بزنيد. ميگو را ابتدا درون تخم مرغ و سپس درون خرده‌هاي نان بغلتانيد. سپس در روغن داغ به مدت ۱ تا ۲ دقيقه سرخ کنيد. ميگو‌هاي طلايي شده را روي دستمال کاغذي حوله‌اي قرار دهيد تا روغن آن‌ها گرفته شود. سبزيجات خود را خرد کنيد، نصف يک عدد آووکادو و نصف يک خيار را به نوار‌هاي باريک برش دهيد. اين تعداد براي سه عدد سوشي کافي است. براي تهيه مايونز اسپايسي، به سس مايونز، روغن کنجد و سس تند فلفلي با طعم سير نياز داريد. سه قاشق غذاخوري مايونز، نصف قاشق چايخوري روغن کنجد و يک قاشق چايخوري سس سير و فلفل را با يکديگر مخلوط کنيد. استفاده از روغن کنجد به اين سس طعم بسيار عالي مي‌دهد. سس را کنار بگذاريد. براي تهيه سوشي، به فيله تازه ماهي و خام تن نياز داريد. يکي از بهترين گزينه ها، استيک ماهي ahi (ماهي تن زرد) است. ۱۱۵ گرم فيله اين ماهي را تهيه کنيد. با چاقوي تيز آن را به مربع‌هاي کوچک برش دهيد. يک قاشق غذاخوري روغن زيتون، نصف قاشق غذاخوري روغن کنجد و يک قاشق غذاخوري سس سير و فلفل را به آن بيفزاييد و هم بزنيد. آن را نيز کنار بگذاريد. وسايل مورد نياز براي پيچيدن رول سوشي • برگه‌هاي جلبک دريايي (نوري) • حصير بامبو • چاقوي بسيار تيز • مخلوط ۲۸ گرم سرکه برنج + ۱/۳ پيمانه آب (براي شست‌وشوي چاقو هنگام برش دادن سوشي) • دستمال کاغذي حوله‌اي • سلفون نوري (ورقه جلبک دريايي) را روي حصر بامبو قرار دهيد. برنج را با کف گير روي آن قرار دهيد و سطح برنج را صاف کنيد. با کمک دستمال کاغذي حوله اي، سطح برنج را فشار دهيد و لبه‌هاي آن را دقيقا با لبه‌هاي جلبک تنظيم کنيد. سپس جلبک و برنج را با هم و با کمک دستمال برگردانيد تا در اين مرحله، جلبک رو باشد. ميگو، خيار و آووکادو را روي جلبک بچنيد. کمي سس مايونز و ماهي اسپايسي بريزيد. براي پيچيدن رول سوشي، لبه حصر بامبو و دستمال کاغذي را بگيريد. آن را تا حد امکان با کمترين قطر ممکن بپيچيد تا رول کاملا سفت و محکمي ايجاد شود. براي اضافه کردن ماهي‌هاي تند و فلفلي، با قاشق چايخوري آن‌ها را روي سطح سوشي قرار دهيد. يک لايه سلفون روي آن بکشيد. با چاقوي بسيار تيز، رول سوشي را به صورت رولت برش دهيد. بايد در يک حرکت چاقو آن را برش دهيد. اگر به صورت اره‌اي ببريد، ممکن است رول از هم بپاشد. پس از برش، آن‌ها را کنار بگذاريد و روي آن‌ها دانه‌هاي کنجد بپاشيد. از طعم عالي آن به همراه سس سويا لذت ببريد. براي پيچيدن يک رول معمولي هم مي‌توانيد. حصير بامبو را روي ميز بگذاريد. يک لايه جلبک روي آن قرار دهيد. برنج را روي جلبک پخش کنيد. ميگو، خيار و آووکادو را روي برنج بگذاريد. سپس آن را رول کنيد. در آخر با چاقوي بسيار تيز آن‌ها را برش دهيد. در انتها نيز مايونز تند و اسپايسي را روي آن‌ها بريزيد و سرو کنيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره