ايران بانو/ گذاشتن بسته يا ظرف چاي در کنار سماور بدترين روش نگهداري آن است. اگر هيچ چاره اي نداريد، چاي مورد نياز براي دو يا سه روزتان را درون ظرفي بريزيد و دور آن را با فويل آلومينيومي بپيچيد تا با گرما، نور و رطوبت کمتري در تماس باشد و عطر آن نيز خارج نشود.
_ بهتر است چاي خشک را در ظروف دربسته شيشه اي يا چيني نگهداري کنيد به اين ترتيب علاوه بر اين که عمر مفيد چاي را حفظ کرده ايد، عطر آن هم ديرتر مي پرد و خواصش ماندگارتر خواهد بود.
_ فراموش نکنيد گرما، رطوبت و نور دشمنان اصلي کيفيت و مانايي چاي است. ظروف و بسته هاي چاي را در يخچال يا فريزر نگهداري نکنيد.
_ بوي مواد خوراکي ديگر به خصوص مواد تند به راحتي به چاي خشک سرايت مي کند و عطر آن را تغيير مي دهد. از قراردادن چاي در کنار سبد نگهداري پياز و سير خودداري کنيد.
_ چاي هم مثل خيلي مواد خوردني ديگر تاريخ انقضا دارد. انواع متفاوت آن اگر به درستي نگهداري شود از ۱۸ ماه تا دو سال با توجه به نوع شان خواص خود را حفظ مي کنند. به تاريخ مصرف بسته دقت کنيد و از انبار کردن بيش از نياز آن خودداري کنيد.
بازار