نماد آخرین خبر

توپک برنجي ميان وعده سفيد و خوشمزه!

منبع
خراسان
بروزرسانی
توپک برنجي ميان وعده سفيد و خوشمزه!
خراسان/ مواد لازم آرد برنج ترجيحا قهوه اي - 154 گرم نمک – کمي( يک چهارم قاشق چاي خوري ) شکر – يک قاشق غذاخوري آب - 120 سي سي چيپس شکلاتي ، کره بادام زميني، نارگيل و کنجد براي داخل توپک - به ميزان لازم کنجد يا پودر نارگيل - به ميزان لازم طرز تهيه آرد برنج ، نمک و شکر را در ظرف مناسب بريزيد و ترکيب موا د خشک را با هم مخلوط کنيد .کمي آب اضافه کنيد تا آرد به شکل خمير درآيد . خمير را کاملا ورز دهيد تا حالت چسبندگي پيدا کند. خمير را روي سطح صاف باز کنيد و با قالب گرد آن را برش بزنيد . ازطعم دهنده هاي پيشنهادي يا مورد علاقه تان روي خمير بريزيد و کناره هاي آن را ببنديد و بين دو دست گرد کنيد . درظرف مناسب آب را به جوش آوريد و توپک ها را به آرامي داخل آب جوش بيندازيد تا حدود 4 دقيقه بجوشد . سپس از آب جوش بيرون آوريد و داخل آب سرد بيندازيد .(براي چند دقيقه) کمي از چاشني مورد علاقه تان را روي آن بپاشيد . ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره