خراسان/
مواد لازم
آرد برنج ترجيحا قهوه اي - 154 گرم
نمک – کمي( يک چهارم قاشق چاي خوري )
شکر – يک قاشق غذاخوري
آب - 120 سي سي
چيپس شکلاتي ، کره بادام زميني، نارگيل و
کنجد براي داخل توپک - به ميزان لازم
کنجد يا پودر نارگيل - به ميزان لازم
طرز تهيه
آرد برنج ، نمک و شکر را در ظرف مناسب بريزيد و ترکيب موا د خشک را با هم مخلوط کنيد .کمي آب اضافه کنيد تا آرد به شکل خمير درآيد . خمير را کاملا ورز دهيد تا حالت چسبندگي پيدا کند.
خمير را روي سطح صاف باز کنيد و با قالب گرد آن را برش بزنيد . ازطعم دهنده هاي پيشنهادي يا مورد علاقه تان روي خمير بريزيد و کناره هاي آن را ببنديد و بين دو دست گرد کنيد .
درظرف مناسب آب را به جوش آوريد و توپک ها را به آرامي داخل آب جوش بيندازيد تا حدود 4 دقيقه بجوشد .
سپس از آب جوش بيرون آوريد و داخل آب سرد بيندازيد .(براي چند دقيقه)
کمي از چاشني مورد علاقه تان را روي آن بپاشيد .
بازار