نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

بهترين ترکيب گوشت چرخ کرده براي انواع غذا چيست؟

منبع
ستاره
بروزرسانی
بهترين ترکيب گوشت چرخ کرده براي انواع غذا چيست؟
ستاره/ گوشت چرخ کرده به دليل نرم بودن و انعطاف‌پذيري بالايي که دارد در آشپزي از محبوبيت بالايي برخوردار است و از آنجا که در مدت زمان کوتاهي پخته مي‌شود، براي مواقعي که وقت کافي براي آشپزي نداريد، مناسب است. همچنين در طب سنتي استفاده از گوشت چرخ کرده به دليل هضم راحت‌تر نسبت به گوشت تکه‌اي بسيار توصيه شده است. از اين نوع گوشت در پخت غذاهاي بسياري نظير اسپاگتي با گوشت چرخ کرده، رولت گوشت چرخ کرده و يا پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده استفاده مي‌شود. گوشت چرخ کرده را مي‌توان با در نظر گرفتن نوع کاربرد آن، از قسمت‌هاي مختلف بدن دام و با نسبت‌هاي متنوعي از گوشت و چربي يا گوشت گوسفندي و گوساله تهيه کرد. از اين‌رو ما در اين مطلب بهترين ترکيب گوشت چرخ کرده را به شما معرفي خواهيم کرد. بهترين ترکيب گوشت چرخ کرده با چربي هرچه گوشت چرخ کرده، چربي کمتري داشته باشد رنگ قرمزتري دارد و همچنين زمان پخت آن نيز بيشتر است، در حاليکه گوشت چرخ کرده با چربي بيشتر، کمرنگ‌تر بوده و سريع‌تر مي‌پزد؛ بنابراين انتخاب ترکيبي مناسب از گوشت و چربي براي چرخ کردن، بسيار مهم است و بايد ميزان گوشت و چربي به اندازه‌اي باشد که گوشت چرخ کرده نه زياد چرب باشد و نه زياد خشک. اما بهترين ترکيب گوشت چرخ کرده، نسبت ۲ به ۱ از گوشت و چربي است، يعني هر ۱۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده، بهتر است ترکيبي از ۸۰۰ گرم گوشت و ۴۰۰ گرم چربي باشد. ترکيب گوشت گوساله با چربي هر چند گوشت گوساله داراي طبيعتي سرد بوده و باعث افزايش سودا در بدن مي‌شود، اما بوي گوشت گوسفندي به مزاج برخي از افراد خوش نمي‌آيد و ترجيح مي‌دهند از گوشت گوساله استفاده کنند. به علاوه گوشت گوساله نسبت به گوشت گوسفندي ارزان‌تر بوده و چون بدون استخوان و چربي به فروش مي‌رسد، از نظر اقتصادي مقرون به صرفه‌تر است. با اين حال به اين دليل که گوشت گوساله بسيار خشک بوده و بسياري از افراد از ترکيب آن با چربي به نسبت ۲ به ۱ ترکيبي از گوشت چرخ کرده را درست مي‌کنند که به دليل داشتن چربي زياد سرد نيست، ارزان قيمت تر است و بوي زيادي نمي‌دهد. بهترين ترکيب گوشت چرخ کرده گوسفند و گوساله گوشت گوساله معمولا براي چرخ کردن ايده‌آل است، البته به شرط اينکه با قسمت‌هاي چرب گوشت گوسفندي ترکيب شود تا چربي گوشت، تامين شده و بافت خشکي نداشته باشد. بهترين قسمت لاشه گوساله و گوسفند براي چرخ کردن، دم سينه و قلوه‌گاه (flank+plate+brisket) است که سفت‌ترين قطعه لاشه بوده و مخلوط چرخ کرده (گوساله با گوسفند) آن براي تهيه کباب کوبيده بکار مي‌رود. نکته: براي تهيه يک گوشت چرخ کرده مناسب و کم چربي، براي کباب کوبيده بهتر است که قلوه‌گاه و دم سينه گوسفند خيلي چرب را با گوشت گوساله دوبار چرخ کنيد. بهترين نسبت گوشت گوساله و گوسفند براي چرخ کردن بهترين نسبت ترکيب اين دو گوشت براي چرخ کردن، ۵۵ درصد (گوساله) به ۴۵ درصد (گوسفندي) است؛ يعني بهتر است از هر ۱۰۰ کيلوگرم گوشت چرخ کرده، ۵۵ کيلوگرم گوشت قلوه‌گاه گوساله با ۴۵ کيلوگرم گوشت قلوه‌گاه گوسفندي مخلوط شود.
بهترين ترکيب گوشت چرخ کرده مرغ و چربي از ديگر ترکيب‌هاي گوشت چرخ کرده که معمولا براي تهيه کوبيده مرغ با زعفران بکار مي‌رود، ترکيب چربي گوسفندي و گوشت چرخ کرده سينه مرغ است که به نسبت ۲ به ۳ به کار مي‌رود؛ يعني براي تهيه ۵۰ کيلوگرم گوشت چرخ کرده از ۲۰ کيلوگرم چربي و ۳۰ کيلوگرم سينه مرغ بدون استخوان استفاده مي‌شود. اين ترکيب گوشت چرخ کرده نيز به دليل قيمت مناسب مرغ و چربي، از نظر اقتصادي بسيار مقرون به صرفه است. سخن آخر شايد انتخاب بهترين ترکيب براي گوشت چرخ کرده کمي مشکل باشد و خيلي از افراد ترجيح دهند آن را به فروشگاهي که از آن خريد مي‌کنند بسپارند، اما براي افرادي که به سلامتي خود اهميت مي‌دهند، توجه به اين معيار‌ها مي‌تواند کمک کننده باشد. شما چه ترکيبي را براي گوشت چرخ کرده استفاده مي‌کنيد؟ لطفا تجربيات و نظرات خود را از طريق بخش ارسال نظر با ديگران به اشتراک بگذاريد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد