ايران کوک/ مواد لازم براي پوره ماهي
فيله ماهي بدون استخوان 200 گرم
پيازچه خرد شده 2 قاشق مرباخوري
آب ليموترش 2 قاشق مرباخوري
سس خردل 1 قاشق مرباخوري
ماهي دودي 200 گرم
کره 1/2 فنجان
فلفل 1/8 قاشق مرباخوري
نان باگت
طرز تهيه: يک قابلمه کوچک پر از آب را روي حرارت قرار دهيد و فيله هاي ماهي را در آن بيندازيد. اجازه دهيد تا حدود 5 تا 10 دقيقه داخل آب جوش بپزد. سپس آنها را آبکشي کنيد.
ماهي دودي، آب ليمو، سس خردل، پيازچه و فلفل را داخل ميکسر يا مخلوط کن بريزيد تا کاملا يکدست و آميخته شوند. سپس فيله ماهي پخته را نيز اضافه کنيد و تا جاييکه نرم و يکدست شوند مخلوط کنيد.
پوره را در ظرف مناسبي بريزيد و روي آن را با سلوفان بپوشانيد و قبل از سرو به مدت 2 ساعت در يخچال نگهداري کنيد. هنگام سرو پوره آن را درون نان باگت بريزيد و نوش جان کنيد.
بازار