مجله پزشکي/ اگر به دنبال يک غذاي بسيار خوشمزه و فوري هستيد پيشنهاد ميکنم حتما اين برگر را امتحان کنيد و از خوردن آن لذت ببريد.براي آموزش اين غذا ادامه مطلب را مطالعه کنيد
مواد لازم براي ۱۲ عدد:
عدس يک پيمانه
سيب زميني متوسط ۲ عدد، خرد شود
روغن زيتون ۴/۱ پيمانه
پياز يک عدد، کاملا ريز شود
سير يک حبه، کاملا ريز شود
پودر زيره يک قاشق چايخوري
پنير فتا ۲/۱ پيمانه، خرد شود
گوجه فرنگي خرد شده ۲/۱ پيمانه
گشنيز خرد شده ۲ قاشق غذاخوري
نعناي خرد شده تازه ۲ قاشق غذاخوري
تخممرغ ۲ عدد، هم زده شود
آرد سوخاري يک پيمانه
ماست ۲/۱ پيمانه
طرز تهيه:
درون قابلمهاي ۲ پيمانه آب بريزيد و عدس و سيبزمينيها را در آن جوش بياوريد سپس حرارت را کم کرده و تا حدود ۱۵ دقيقه يا تا زمانيکه نرم شوند آنها را بپزيد سپس درون آبکش بريزيد.
نصف قاشق روغن را درون تابهاي روي حرارت متوسط حرارت داده و پيازها را به مدت ۳ دقيقه درون آن تفت دهيد.
سير و زيره را به تابه اضافه کرده و ۳۰ ثانيه آنها را تفت دهيد.
پنير فتا و عدس و سيب زمينيها را به تابه اضافه کنيد.
مواد درون تابه را به صورت پوره درآوريد و تابه را از روي حرارت برداريد و گوجه فرنگي، گشنيز و نعنا را به پوره اضافه کنيد و چاشني لازم را به آنها اضافه کنيد.
دستتان را کمي مرطوب کنيد و مخلوط را به صورت ۱۲ پاته درآوريد.
هر کدام از پاتهها را ابتدا درون تخممرغهاي هم زده سپس با آرد سوخاري آغشته کنيد.
پاتهها را درون يخچال به مدت سي دقيقه خنک کنيد تا سفت شوند.
مابقي روغن در تابه روي حرارت متوسط گرم کرده و هر طرف برگرها را درون روغن به مدت ۴- ۳ دقيقه تفت دهيد تا طلايي رنگ شوند.
برگرها را روي دستمال خشک کن قرار داده تا روغنهاي اضافي جذب دستمال شوند.
برگرهاي آماده را همراه با ماست نوش جان کنيد.
وقتي مايه برگرها آماده شد، ابتدا آنها را درون تخممرغهاي همزده قراردهيد، سپس با آرد سوخاري آغشته کرده و سرخ کنيد.
بازار