برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

شيريني ها/ کاپ کيک خرما، مقوي و محبوب بزرگترها

منبع
بروزرسانی
شيريني ها/ کاپ کيک خرما، مقوي و محبوب بزرگترها
کتاب کاله / کاپ کيک ها بهترين گزينه براي داشتن يک عصرانه عالي و خوشمزه هستند. کاپ کيک خرما يک کاپ کيک مقوي است که در آن به جاي شکر از خرما استفاده مي شود و شيريني آن از اين طريق تامين مي شود. تهيه اين کيک خوشمزه را به شما پيشنهاد مي کنيم. چي لازم دارم: خرما بدون هسته ۴۰۰ گرم آب سه چهارم ليوان قهوه فوري ۲ قاشق غذاخوري جوش شيرين ۱ قاشق چايخوري بکينگ پودر ۲ قاشق چايخوري کره ۷۵ گرم آرد يک و يک چهارم پيمانه وانيل ۱ قاشق چايخوري تخم مرغ ۲ عدد چطور بپزم: براي تهيه اين کاپ کيک لازم است، خرما، قهوه فوري و آب را با هم مخلوط کنيد و آن ها را روي حرارت ملايم قرار دهيد. اگر خرماهايي که انتخاب کرده ايد سفت هستند کمي آب بيشتري به آن ها اضافه کنيد و حرارت را کاهش دهيد تا خرماها کاملا نرم شوند. ترکيبي که روي حرارت گذاشته بوديد را به يک کاسه منتقل کنيد سپس کره و جوش شيرين را به آن ها اضافه کنيد و آن ها را با ليسک با هم، هم بزنيد. بعد از چند دقيقه که خرماها کمي خنک شدند تخم مرغ ها را دانه دانه به آن اضافه کنيد و مواد را هم بزنيد. آرد و بکينگ پودر را با هم ترکيب کنيد سپس آن ها را به بقيه مواد اضافه کنيد. موادتان را با همزن هم بزنيد تا کاملا يک دست شود. قالب هايتان را کمي چرب کنيد يا کف آن را با آرد بپوشانيد سپس مواد را داخل قالب ها بريزيد و قالب را به مدت نيم ساعت داخل فري با درجه حرارت ۱۶۰ قرار دهيد. بهتر است قالب را در طبقه وسط بگذاريد. با يک خلال چوبي ميزان پخت کيکتان را بسنجيد و هر وقت هيچ ماده اي به خلال نچسبيد کيکتان را از فر خارج کنيد. کاپ کيک ها را از قالب خارج کنيد و اجازه دهيد کمي خنک شوند سپس روي آن ها را با ترافل و سس شکلات تزيين کنيد و از طعم آن لذت ببريد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره