نماد آخرین خبر

ناهار/ جوجه چيني را با دلستر مزه دار کنيد

منبع
بيتوته
بروزرسانی
ناهار/ جوجه چيني را با دلستر مزه دار کنيد
بيتوته/ چي لازم دارم: دلستر يا شير نصف پيمانه فيله مرغ 500 گرم تخم مرغ 3 عدد آرد 1 پيمانه روغن مايع يا روغن زيتون به مقدار لازم بکينگ پودر 1 قاشق مرباخوري نمک وفلفل به مقدار لازم زردچوبه يا زعفران به مقدار لازم چطور بپزم: ابتدا فيله مرغ را از درازا برش بزنيد و آن را به دو قسمت تقسيم کنيد. بعد فيله را با پياز و نمک و فلفل و زعفران و آبليمو آغشته کنيد و بگذاريد تا مزه دار شود، البته اين براي خوشمزه تر شدن جوجه چيني ها است. ولي بيشتر مواقع مزه دار نمي کنم. اگر هم زمان و هم حوصله داريد بهتر است اين کار را انجام بدهيد. بکينگ پودر و نمک را در شير يا دلستر حل کنيد تخم مرغ ها را اضافه کنيد و هم بزنيد روغن و آرد را اضافه کنيد و هم بزنيد تا مخلوطي يکدست بدست آوريد، بهتر است حداقل يک ساعت در يخچال قرار بدهيد. سپس فيله مرغ را در موادتان بزنيد و در قابلمه کوچک و پر روغن سرخ کنيد فقط حواستان باشد شعله ملايم باشد وگرنه خمير در روغن داغ مي سوزد. نکاتي براي طرز تهيه جوجه چيني: اگر جوجه چيني بدون دلستر مي خواهيد درست کنيد همين مواد ولي به جاي دلستر از شير استفاده کنيد. تهيه جوجه چيني با آرد ذرت به همين صورت است مي توانيد هم از آرد ذرت هم از آرد گندم استفاده کنيد. خوبي جوجه چيني اين است که فيله مرغ زود مي پزد و با اينکه در روغن زياد سرخ مي شود روغن زيادي به خورد آن نمي رود. اگر فيله مرغ نداشتيد سينه مرغ را به همين روش و نازک برش بزنيد و بپزيد. اين غذا را به همراه سيب زميني سرخ کرده يا به صورت ساندويچ ميل مي کنند.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره