برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

شيريني گل سرخ در پاييز طبع تان را گرم مي کند

منبع
بيتوته
بروزرسانی
شيريني گل سرخ در پاييز طبع تان را گرم مي کند
بيتوته/ چي لازم دارم: زرده تخم‌مرغ دو عدد شير يک پيمانه روغن دو قاشق سوپخوري بيکينگ‌پودر يک قاشق مرباخوري آرد به ميزان لازم مواد لازم مياني خمير : گل‌سرخ پودر شده يک پيمانه گردوي خرد شده يک پيمانه دارچين يک قاشق غذاخوري خاکه قند يک پپيمانه مواد لازم براي شربت: شکر و روغن از هر کدام يک پيمانه آب به ميزان لازم چطور بپزم: تمام مواد لازم براي خمير را باهم مخلوط کرده و در يک کيسه نايلوني در حدود دو ساعت قرار مي‌دهيم تا بماند. پس از گذشت اين زمان خمير را با وردنه باز کرده و از موادمان که شامل؛ گل‌سرخ، گردو، خاک قند و دارچين است وسط آن ريخته بعد مثل باقلوا روي آن را مي‌بنديم و روي سيني مي‌گذاريم با چاقو مثل رولت آن را مي‌بريم. روغن را داغ کرده و روي آن مي‌ريزيم و درون فر با 300 درجه فارنهايت به مدت 20 دقيقه مي‌گذاريم تا کاملا پخته و روي آن طلايي شود. سپس شکر و آب را روي حرارت قرار داده تا کمي غليظ شود. زماني که سيني را از فر خارج کرديم و شيريني سرد شد، روي آن شربت ريخته و مي‌گذاريم تا کاملا سرد شود.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره