بيتوته/
چي لازم دارم:
زرده تخممرغ دو عدد
شير يک پيمانه
روغن دو قاشق سوپخوري
بيکينگپودر يک قاشق مرباخوري
آرد به ميزان لازم
مواد لازم مياني خمير :
گلسرخ پودر شده يک پيمانه
گردوي خرد شده يک پيمانه
دارچين يک قاشق غذاخوري
خاکه قند يک پپيمانه
مواد لازم براي شربت:
شکر و روغن از هر کدام يک پيمانه
آب به ميزان لازم
چطور بپزم:
تمام مواد لازم براي خمير را باهم مخلوط کرده و در يک کيسه نايلوني در حدود دو ساعت قرار ميدهيم تا بماند. پس از گذشت اين زمان خمير را با وردنه باز کرده و از موادمان که شامل؛ گلسرخ، گردو، خاک قند و دارچين است وسط آن ريخته بعد مثل باقلوا روي آن را ميبنديم و روي سيني ميگذاريم با چاقو مثل رولت آن را ميبريم. روغن را داغ کرده و روي آن ميريزيم و درون فر با 300 درجه فارنهايت به مدت 20 دقيقه ميگذاريم تا کاملا پخته و روي آن طلايي شود. سپس شکر و آب را روي حرارت قرار داده تا کمي غليظ شود. زماني که سيني را از فر خارج کرديم و شيريني سرد شد، روي آن شربت ريخته و ميگذاريم تا کاملا سرد شود.
بازار