آخرين خبر/
چي لازم دارم:
برنج نصف پيمانه ي پلوپز
شير 4 ليوان
شکر يک ليوان
وانيل يک بسته
نشاسته ذرت يک قاشق غذاخوري
زرده تخم مرغ يک عدد
آب يک استکان براي حل کردن نشاسته ذرت
چطور بپزم:
من از شب گذشته اين مقدار برنج را خيس کردم و بعد برنج را گذاشتم با آب چندان حسابي بپزد و له له شود و تقريبا خمير مثل شود و هيچ آبي باقي نماند و سپس 4 ليوان شير را اضافه کردم به اضافه يک ليوان شکر ميگذاريم تا بجوشد و کمي از مقدار شير کم شود اگر بگذاريد زيادي قوام بيايد سوت لاچتون خيلي سفت ميشود ولي به نظر من بهتر هست نصف شير بماند.
سپس وانيل را هم اضافه ميکنيم و سپس يک قاشق نشاسته ذرت را با زرده تخم مرغ و يک استکان آب مخلوط ميکنيم و به مواد داخل قابلمه اضافه ميکنيم و بعد از کمي جوشيدن داخل اين ظروف سفالي مخصوص ريختم «با اين کاسه هاي من 4 يا 5 تا ميشود و بعد داخل سيني فر کمي آب مي ريزيم و کاسه ها را پر کرده و مي چينيم داخل آن و بعد با دماي 180 درجه به مدت بيست دقيقه گذاشتم و بعد گريل را روشن کردم تا روي آن طلايي تيره شود و اگز دوست داشتيد روي آن را با پودر مغزهاي دلخواه تزئين کنيد.
اين سوت لاچ بسيار خوشمزه هست امتحان کنيد.
بازار