نماد آخرین خبر

طرز تهيه خيار شور خانگي به 3 روش

منبع
بروزرسانی
طرز تهيه خيار شور خانگي به 3 روش
7گنج/ با ما همراه شويد و بسته به شرايطتان يکي از روش ها را انتخاب کنيد … روش اول: خيار شور يک روزه اگر مي خواهيد خيار شور را سريع مصرف کنيد اين روش را پيشنهاد ميکنيم: مواد لازم خيار تازه: 2 کيلو ترخون: 4 الي 5 ساقه سير : 5 حبه آب جوشيده خنک: به مقدار لازم نمک و فلفل : به مقدار لازم سرکه : نصف ليوان طرز تهيه خيار را کاملا شسته و داخل شيشه هاي بزرگ مي ريزيم. سپس چند ساقه ترخون و 3 حبه سير را در شيشه مي ريزيم و بعد آب جوشيده خنک را با نمک و فلفل مخلوط کرده و به ميزان دلخواه و نصف ليوان سرکه، بر روي خيارهاي داخل شيشه مي ريزيم. آنگاه درب شيشه را محکم مي بنديم. سپس يک قابلمه برداشته و شيشه را در وسط آن قرار مي دهيم و تا کمر قابمله را پر از آب مي کنيم،و قابلمه را روي حرارت قرار مي دهيم تا به جوش آيد. توجه کنيد پس از به جوش آمدن آب،به مدت 15 دقيقه روي حرارت باشد و بجوشد. سپس شيشه را از قابلمه خارج کرده و مي گذاريم تا خنک شود. وقتي کاملا سرد شد آن را به مدت 24 ساعت درون يخچال مي گذاريم تا قابل مصرف شود. توجه: اين خيارشور شبيه همان خيارشور هاي شرکتي و با همان طعم و مزه مي شود و مهم تر از همه اينکه بدون مواد نگهدارنده و خيلي تازه مي باشد. روش دوم: خيار شور معمولي با نمک و سرکه در اين روش ممکن است خيار شورها بعد از چند هفته نرم شوند پس اگر تا چند هفته خيار شور را مصرف ميکنيد از اين روش استفاده کنيد: مواد لازم: خيار قلمي: 2 کيلو نمک: 1 ليوان برگ کرفس: 200 گرم فلفل سبز تند: 5 عدد ترخون: 300 گرم شويد: 200گرم سير: 1 بوته تخم گشنيز: 1 قاشق چايخوري آب و سرکه: مقدار لازم طرز تهيه : خيارها و سبزي ها را با آب سرد بشوئيد و خوب خشک کنيد تا کپک نزنند. در ظرفي آب ، سرکه و نمک را به جوش اوريد ( مقدار سرکه نصف آب است ) سپس از روي حرارت برداشته و بگذاريد خنک شود. درون شيشه اي تميز مخلوطي از برگ کرفس خرد شده ، شويد ، فلفل سبز ، سير ، تخم گشنيز و ترخون بهمراه خيارها بريزيد سپس محلول اب و سرکه را روي مواد بريزيد تا کاملا سطح خيارها با ان پوشيده شود سپس در شيشه را محکم ببنديد و در دماي محيط به مدت 1 هفته قرار دهيد ، پس از اين مدت خيارشورهاي اماده شده را درون يخچال بگذاريد. نکات مهم : براي اينکه رنگ خيارشور تغيير نکند و سبز بماند در اين يک هفته ان را در محيطي که سايه دارد قرار دهيد و برعکس براي روشن شدن رنگ خيارشور ان را در نزديکي پنجره يا محيطي که نور خورشيد ميتابد قرار دهيد. دماي آب و سرکه اي که روي خيار شور ميريزيد بسيار مهم است ، اين آب بايد گرم باشد يعني وقتي انگشت خود را درون اب نمک ميزنيد گرماي ان را احساس کنيد مقدار نمک بستگي به خودتان دارد اما به طور معمول براي هر 15 ليوان آب 1 ليوان نمک مناسب ميباشد ، براي ترد شدن خيار شور ميتوانيد از تکه کوچکي زاج سفيد درون خيار شور استفاده کنيد. روش سوم: طرز تهيه خيار شور بدون سرکه با سنگ نمک و زاج ترشي اگر ميخواهيد خيار شور را براي مدت زيادي نگه داريد اين روش بهترين گزينه است: مواد لازم: خيار ريز قلمي : 2 کيلو برگ کرفس: 200 گرم شويد : 200 گرم ترخون: يک کيلو سنگ نمک: به ميزان لازم سير: 4 حبه بزرگ فلفل سبز تند: 4 عدد زاج سفيد: يک تکه کوچک (به بزرگي نخود ) طرز تهيه: سبزي ها و خيار ها رو شسته و بگذاريد خوب خشک شوند ( دقت کنيد که اگر خوب خشک نشوند خيار شور شما کپک خواهد زد) آب و نمک را بگذاريد تا بجوشد ( تقريبا به ازاي هر 15 ليوان آب يک ليوان سنگ نمک خرد شده به کار ميرود ) در انتها زاج سفيد را هم اضافه کنيد و وقتي حل شد از روي گاز برداريد. خيار و سبزيها را لايه لايه داخل ظرف ترشي ريخته و سير و فلفل را هم لابه لاي آنها قرار دهيد آب و نمک را روي مواد بريزيد تا جائي که ظرف پر شود. بعد درب آن را محکم بسته و بگذاريد تا آماده شود. نکات مهم : مدت زمان آماده شدن خيار شور بستگي به دماي هوا دارد، هرچه هوا گرمتر باشد زمان هم کمتر خواهد شد. دماي آب و سرکه اي که روي خيار شور ميريزيد بسيار مهم است ، اين آب بايد گرم باشد يعني وقتي انگشت خود را درون اب نمک ميزنيد گرماي ان را احساس کنيد ميتوانيد لابلاي مواد ، گوجه هاي رسيده سفت هم اضافه کنيد تا همزمان شوري گوجه فرنگي خوشمزه هم داشته باشيد نوش جان …
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره