نماد آخرین خبر

مرغ با پنير پارمزان يا يک چيکن پارمزان خوش طعم

منبع
ستاره
بروزرسانی
مرغ با پنير پارمزان يا يک چيکن پارمزان خوش طعم
ستاره/ خوراک مرغ با پنير پارمزان يا چيکن پارمزان (chicken parmesan) يک غذاي خوشمزه ايتاليايي است که شباهت زيادي به خوراک شنيسل مرغ با پنير پيتزا دارد. اين غذا يک مرحله پخت روي گاز و يک مرحله پخت در فر دارد و مي‌تواند به تنهايي يا با اسپاگتي ايتاليايي سرو شود. پس اگر به پخت انواع غذا با مرغ علاقه داريد، دستور پخت اين غذاي خوشمزه را دنبال کنيد. مواد لازم براي پخت خوراک مرغ با پنير پارمزان با اين مقادير مي‌توانيد براي يک نفر اين خوراک را تهيه کنيد: سينه مرغ بدون استخوان ۱ عدد پنير پارمزان (رنده شده) ۱ قاشق غذاخوري يا بيشتر پنير موزارلا ۱/۴ پيمانه يا چند ورقه (به تعداد قطعات مرغ) سس گوجه فرنگي ۱/۳ پيمانه ريحان خرد شده ۱ قاشق غذاخوري تخم مرغ ۱ عدد آرد سفيد به مقدار لازم آرد سوخاري به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهيه خوراک مرغ با پنير پارمزان براي اينکه با اين سينه مرغ چه کار کنيد روش‌هاي مختلفي وجود دارد: شما مي‌توانيد سينه مرغ را در يک پلاستيک فريزر بگذاريد و با گوشتکوب يا بيفتک‌کوب آن را بکوبيد؛ چراکه مي‌خواهيد ضخامتش ۱.۵ سانتي‌متر (يا حتي کمتر) شود. دليل استفاده از کيسه فريزر اين است که موقع کوبيدن مرغ، آب و ذرات به اطراف نپاشد. روش بعدي اين است که اصلا از اول اين سينه را به قطعاتي ببريد که ضخامت مورد نظر شما را داشته باشند. در اين صورت ديگر نيازي به کوبيدن مرغ نداريد. بعد از آماده کردن سينه مرغ بايد آن را از همه طرفش آغشته به نمک، فلفل و ادويه‌هاي دلخواه‌تان کنيد. سينه مرغ را در آرد بزنيد طوري که تمام سطحش از آرد پوشانده شود. (در برخي دستورها هم ديده شده که اصلا مرغ را در آرد نمي‌زنند.) بعد آن را در تخم‌مرغي که آن را از قبل با چنگال زده‌ايد (طوري که يکنواخت شود) بزنيد و تمامش را آغشته به آرد سوخاري کنيد. در برخي دستورها ديده شده که به جاي استفاده از آرد سوخاري مرغ را در مخلوط آرد سوخاري و پنير پارمزان رنده شده مي‌غلتانند. براي سرخ کردن سينه مرغ بايد روغن را حسابي در يک ظرف ترجيحا گود، داغ کنيد (مثلا قابلمه‌هاي کوچک). سرخ کردن را هم تا آنجايي ادامه دهيد که همه جاي مرغ سرخ و طلايي شود. دقت داشته باشيد که خيلي مرغ را سرخ نکنيد. چون اين مرغ قرار است يک مرحله هم در فر برود و ممکن است خيلي سفت شود. بهتر است بعد از سرخ کردن مرغ آن را روي دستمال مخصوص جذب روغن بگذاريد تا اين همه روغن را نخوريد. حالا يک ظرف مخصوص فر (مثل ظرف پيرکس) انتخاب و آن را با روغن چرب کنيد. بعد مرغ سوخاري را در ظرف بگذاريد، رويش مقداري سس گوجه‌فرنگي بريزيد (به جاي استفاده از سس گوجه‌فرنگي مي‌توانيد از سس مارينارا استفاده کنيد يا خودتان مقداري کره در ماهيتابه‌اي بريزيد تا ذوب شود، در اين کره مقداري پياز رنده شده و سير بريزيد و تفت بدهيد، بعد رب گوجه فرنگي، نصف ليوان آب، ريحان خرد شده، نمک و فلفل اضافه کنيد و سس را هم بزنيد تا غليظ بشود. اين يک سس مناسب براي چيکن پارمزان شماست.) روي سس گوجه ريحان خرد شده بريزيد و در نهايت هم پنير موزارلاي خورد شده (يا ورقه‌اي) و پنير پارمزان رنده شده را اضافه کنيد. فر را از قبل در دماي ۱۶۰ درجه سانتي‌گراد گرم کنيد و بعد ظرف مرغ‌تان را براي ۱۵ تا ۲۰ دقيقه در فر قرار دهيد. اين زمان هم براي مغزپخت شدن مرغ و هم براي ذوب شدن پنير و طلايي شدنش کافي است. نکاتي براي تهيه چيکن پارمزان ممکن است برخي افراد دوست داشته باشند مرغ سوخاري‌شان را غرق در سس کنند، ممکن است برخي بخواهند فقط سطح مرغ به سس آغشته شود. در اين زمينه هر طور که دوست داريد عمل کنيد. اگر فر نداريد کافي است مرغ را در يک تابه روي گاز بگذاريد و تابه را داغ کنيد. بعد پنير را روي مرغ قرار دهيد و در تابه را براي چند دقيقه بگذاريد. حرارت را هم چند دقيقه ملايم کرده و بعد آن را خاموش کنيد. پنير شما به راحتي روي مرغ ذوب مي‌شود فقط ممکن است مرغ‌تان کمي نرم شود و آن تردي مرغ سوخاري را نداشته باشد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره