logo

غذاي اصلي/ لذيذترين خورش قيمه را بپزيد

منبع
بيتوته
بروزرسانی
غذاي اصلي/ لذيذترين خورش قيمه را بپزيد
بيتوته/ چي لازم دارم: گوشت گوسفندي خرد شده 300 گرم لپه 200 گرم پياز بزرگ 1 عدد نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم چوب دارچين يک تکه رب گوجه فرنگي 2 قاشق غذاخوري زعفران دمکرده نصف قنجان پودر ليمو عماني به مقدار لازم سيب زميني سرخ شده به مقدار لازم چطور بپزم: براي درست کردن قيمه، ابتدا لپه را بشوييد و حدود دو ساعت بخيسانيد و دو بار آب لپه را عوض کنيد. پياز را ريز يا خلالي نازک خرد کنيد و با روغن تفت بدهيد. و بعد از نرم شدن آن گوشت ها را اضافه کنيد و تفت بدهيد و با هم سرخ کنيد و سپس مقداري آب بريزيد و اجازه بدهيد به آرامي بپزند وقتي گوشت ها نيم پز شدند لپه ها را در ظرفي جدا کمي تفت بدهيد و به گوشت اضافه کنيد. و بعد چوب دارچين را داخل آن بريزيد. وقتي لپه ها و گوشت ها پختند رب گوجه فرنگي را به صورت جداگانه تفت بدهيد و نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کنيد و به داخل خورش بريزيد. سپس زعفران را هم اضافه کنيد. اجازه بدهيد مواد خوب به خورد هم بروند. حدود نيم ساعت آخر پودر ليمو عماني را به خورش اضافه کنيد. در آخر چوب دارچين را خارج کنيد. و با سيب زميني سرخ شده تزيين کنيد. نکاتي براي درست کردن قيمه: • مي توانيد مقدار کمي گلاب به طرز تهيه خورشت قيمه اضافه کنيد خوش عطر مي شود. • براي طرز تهيه قيمه از ليمو عماني کامل هم مي توانيد استفاده کنيد فقط بايد قبل از استفاده با چنگال دو طرف آن را سوراخ کنيد و داخل آب جوش قرار بدهيد تا تلخي آن از بين برود. استفاده از پودر ليمو عماني باعث ترش شدن خورش قيمه مي شود. اين کاملا سليقه اي است. • براي لعاب انداختن خورش قيمه مي توانيد از يک سيب زميني کوچک استفاده کنيد به اين صوت که به صورت نگيني خرد کرده و داخل خورش قيمه تان بريزيد. • براي طرز تهيه قيمه خوشمزه پياز داغ خورش را زياد کنيد. • بعضي افراد داخل "خورش قيمه" از آلوچه خشک استفاده مي کنند شما هم دوست داشته باشيد مي توانيد از چند عدد آلوچه استفاده کنيد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره