نماد آخرین خبر

عصرانه/ باقلواي گردو و دارچين را به شکل ميگو درست کنيد

منبع
بروزرسانی
عصرانه/ باقلواي گردو و دارچين را به شکل ميگو درست کنيد
مجله پزشکين/ امروز قصد داريم يک باقلواي خيلي خوشمزه به شکل ميگو را اموزش دهيم. کودکان خيلي اين باقلوا را دوست دارند و از خوردن آن لذت ميبرند. اين باقلوا بسيار ساده و راحت ميباشد.اميدوارم که شما هم آن را دوست داشته باشيد. مواد لازم: زرده تخم‌مرغ: ۲عدد شير: يک‌دوم پيمانه مارگارين: ۸۰ گرم روغن جامد: ۲ قاشق سوپ‌خوري بکينگ‌پودر: يک قاشق چاي‌خوري آرد: حدود ۴۵۰ گرم کره يا مارگارين براي روي باقلوا: ۱۰۰ گرم پودر گردو: ۱۵۰ گرم پودر شکر: ۱۰۰ گرم دارچين: ۲ قاشق چاي‌خوري مواد لازم براي شربت: شکر: يک ليوان آب: يک‌دوم ليوان چوب دارچين: چند شاخه طرز تهيه: ابتدا مارگارين را آب کرده و با تخم‌مرغ، شير و بيکينگ‌پودر در يک ظرف گود با همزن دستي، مخلوط مي‌کنيم. آرد را کم‌کم اضافه کرده و تا خمير به دست مي‌آيد آن‌قدر آن را هم مي‌زنيم تا به دست نچسبد. خمير را به ۲۰ تا ۳۰ گلوله مساوي تقسيم مي‌کنيم و اجازه مي‌دهيم يک يا ۲ ساعت استراحت کند. هر گلوله را خيلي نازک پهن کرده و به تعدادي که مي‌توانيم به شکل مثلث‌هاي متساوي‌الساقين برش مي‌دهيم، به شکلي که مثلث‌هاي بلند و کشيده و به‌اندازه تقريبي کف دست داشته باشيم. روي خميرهاي مثلثي را مخلوط پودر گردو و شکر و دارچين مي‌پاشيم و از طرف يک ضلع شروع به لوله‌کردن خمير مي‌کنيم. لوله‌هاي حاصل را از ۲ طرف کمي به داخل جمع مي‌کنيم تا حالت نعلي ‌شکل پيدا کند. باقلواهاي آماده شده را داخل سيني چيده، روي آن‌ها را کره‌ ذوب‌شده مي‌ريزيم و به مدت ۲۰ دقيقه در پنجره وسط که از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم‌کرده‌ايم مي‌پزيم، پس از اينکه از فر خارج کرديم، روي آن‌ها شربت قند ريخته و با پسته تزئين مي‌کنيم. براي آماده‌کردن شربت کافي است آب و شکر را با چوب دارچين جوشانده و اجازه ‌دهيم تا قوام آيد و سپس کنار بگذاريم تا سرد شود. بهتر است براي اين‌کار باقلوا داغ و شربت خنک باشد.
ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره