آخرين خبر/
مواد لازم:
برنج نيم دانه: ۵۰۰ گرم
مغزگردو: ۲۵۰ گرم
شکر: ۱.۵ ليوان
شيره انگور: ۱ ليوان
روغن مايع: ۱/۴ ليوان
طرز تهيه:
برنج و از قبل به مدت حداقل سه ساعت داخل آب خيس مي کنيم و آبکش مي کنيم.
مقداري را از مغز گردوها را برداشته و درشت تر ريز مي کنيم و بقيه مغز گردو ها را چرخ مي کنيم.
داخل تابه ابتدا برنج و با روغن تفت مي دهيم و مغزگردو هاي چرخکرده رو اضافه و مخلوط مي کنيم و مقداري آب اضافه مي کنيم، پس از جوش آمدن آب، شيره انگور و شکر را اضافه مي کنيم و هم مي زنيم، آنقدر آب اضافه مي کنيم که تو اين مرحله برنج کامل پخته و زير انگشت له بشه، بعد از کشيده شدن آب، مغزگردو هاي درشت ريز شده را اضافه مي کنيم و هم مي زنيم و اين هم زدن را آنقدر ادامه مي دهيم تا حلوا وسط ظرف جمع بشه و به روغن بيفته.
بعد درست شدن حلوا همانطور که گرم هست داخل سيني چرب شده پهن مي کنيم و برش مي زنيم يا مي توان بصورت توپ هاي کوچک شکل داد.
نوش جان 😄😍
نکات:
به جاي شيره انگور مي توانيد از شکر استفاده کنيد.
در صورت نداشتن برنج نيم دانه، مي توانيد برنج درسته را آسياب کنيد.
هر چه مقدار گردوي اين حلوا بيشتر باشد خوشمزه تر مي شود.
براي به روغن افتادن حلوا بايد شعله را کم کنيد و حدود دو تا سه ساعت حلوا را هم بزنيد.
در انتهاي درست شدن حلوا، با توجه به ذائقه مي توانيد گلاب يا هل اضافه کنيد
بازار