ايران کوک/ اگه شما هم به دنبال دستور پخت شيريني پاپيوني هستين، بايد بهتون بگيم که درست کردن خمير اون يه کم به دقت و مهارت نياز داره. شيريني پاپيوني با خمير هزارلا درست ميشه که البته مي تونيد اون رو به صورت آماده از فروشگاه ها تهيه کنيد. فقط حواستون باشه که اون رو تو فريزر نگهداري کنيد. اگر هم دوست داريد خمير هزارلاي اين شيريني خوشمزه رو خودتون درست کنيد طرز تهيه خمير هزارلا رو هم بهتون ياد ميديم تا از اول تا آخر شيريني پاپيوني رو خودتون درست کنيد و بپزيد. يادتون نره که شيريني پاپيوني يکي از شيريني هاييه که براي عيد ميتونيد درست کنيد و از خوردنش لذت ببريد. با ما همراه بشيد تا طرز تهيه شيريني پاپيوني کره اي رو بهتون ياد بديم.
مواد لازم براي 20 عددشيريني پاپيوني
آرد سفيد الک شده 250 گرم
کره 225 گرم
آب 1/2 پيمانه
نمک 1/2 قاشق چايخوري
پودر قند به مقدار لازم
طرز تهيه شيريني پاپيوني
مرحله اول: درست کردن خمير هزارلا
– ابتدا کره ي به دماي محيط رسيده را در کاسه بريزيد و خوب بزنيد تا نرم شود. آرد را دو مرتبه الک کنيد، به همراه نمک داخل سيني بريزيد و وسط آن ها را گود کنيد.
– ۱۰۰ گرم از کره را به همراه آب وسط آرد بريزيد و به آرامي با دست مخلوط کنيد تا خمير شود.
– خمير به دست آمده را داخل کيسه بگذاريد و در جاي گرم به مدت حدود ۲ ساعت استراحت دهيد و روي آن را بپوشانيد.
– بعد از ۲ ساعت، خمير را از کيسه بيرون آوريد. با چاقو به شکل مثبت (+) روي خمير برش بزنيد و آن را آرام با وردنه باز کنيد.
– باقي مانده ي کره را وسط خمير باز شده بريزيد و چهار طرف خمير را روي کره برگردانيد.
– خمير به دست آمده را با وردنه به شکل مستطيل باز کنيد. سپس آن را چهار لا کنيد و روي هم بياوريد. مجددا با وردنه خمير را باز کنيد. اين کار را ۵ بار تکرار کنيد و هر بار خمير را ۲ تا ۴ تا روي هم باز و بسته کنيد تا کاملا مخلوط شود. بايد يک بار خمير را از طول و يک بار از عرض باز و بسته کنيد.
– پس از اين مراحل، خمير را حدود ۳۰ دقيقه استراحت دهيد. سپس مجددا آن را ۴ تا ۵ بار باز و بسته کنيد و خمير را در يخچال بگذاريد و دوباره به مدت ۲۰ دقيقه استراحت دهيد.
مرحله دوم: درست کردن شيريني پاپيوني
– خمير را به ضخامت نيم سانتي متر باز کنيد و به شکل مربع يا مستطيل هاي کوچک ببريد.
– وسط برش ها را يک يا دو پيچ بدهيد.
– فر را در دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد (۳۵۰ درجه فارنهايت) گرم کنيد. سيني فر را چرب کنيد و کف آن کاغذ روغني بيندازيد.
– شيريني ها را روي سيني فر با فاصله از هم بچينيد و به مدت ۳۰ دقيقه داخل فر قرار دهيد.
– شيريني ها را از داخل فر در آوريد و بعد از آن که کاملا خنک شد روي آن پودر قند الک کنيد. مي توانيد براي تزيين شيريني پاپيوني از پودر نارگيل و پودر پسته هم استفاده کنيد.
نکات کليدي طرز تهيه شيريني پاپيوني
– براي درست کردن شيريني پاپيوني مي توانيد از خمير هزارلا آماده استفاده کنيد. بعد از آن که يخ خمير آب شد و از حالت سفتي در آمد، آن را به دلخواه برش بزنيد و با آن شيريني درست کنيد.
– هنگام استفاده از خمير هزارلا آماده، آن را زمان زياد در هواي آزاد قرار ندهيد. چون بعد از اين که يخ آن آب شود، کار کردن با آن سخت مي شود.
– برش زدن خمير هزارلا به شکل مستطيل يا مربع به سليقه شما بستگي دارد. اگر مي خواهيد شيريني پاپيوني کشيده تر داشته باشيد مي توانيد آن را به صورت مستطيلي برش بزنيد. اگر مي خواهيد شيريني ها کوچک تر و کمي گرد باشند، مي توانيد آن ها را به شکل مربع ببريد.
– براي شيرني هاي خشک مثل شيريني زبان و پاپيوني پودر قند را بعد از خنک شدن شيريني ها روي آن بپاشيد و الک کنيد. در غير اين صورت اگر شيريني ها داغ باشند پودر قند روي آن ها آب مي شود.
– در صورت تمايل مي توانيد از شهد نيز به جاي پودر قند استفاده کنيد.
تصاوير از : qazalbanoo01 ، @43ali4 ، @asal.sweet@
بازار