بيتوته/ ميگو را به روش هاي متفاوتي مي توان پخت. در اين مقاله با دو روش پخت ميگو پفکي و سس تارتار آشنا کرده ايم. البته مي توان ميگو پفکي را با خمير بنيه هم درست کرد و خوشمزه مي شود.
چي لازم دارم:
ميگو پاک شده 400 گرم
پياز خلالي خرد شده 1 عدد
زعفران 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل سياه و قرمز به مقدار لازم
آرد ذرت الک شده 40 گرم
آرد نول الک شده 40 گرم
ماءالشعير 125 ميلي ليتر
آب ليموترش تازه 1/2 قاشق سوپخوري
بکينگ پودر 1/2 قاشق چايخوري
ماست 2 قاشق سوپخوري
روغن مايع سرخ کردني به مقدار لازم
چطور بپزم:
ابتدا ميگوها را همراه پياز، نيمي از زعفران، مقداري نمک و فلفل سياه در ظرفي بريزيد و زير و رو کنيد. سپس روي ظرف را با سلفون بپوشانيد و به مدت 1 ساعت در يخچال قرار بدهيد تا مزه دار شود.
اکنون آرد ذرت را همراه آرد نول، ماءالشعير، بقيه زعفران، آبليموترش تازه، بکينگ پودر، ماست و فلفل قرمز در ظرفي در دار بريزيد و هم بزنيد تا مايه ي غليظي بدست آيد، در ظرف را ببنديد و بگذاريد به مدت 30 دقيقه بماند.
پس از اين مدت ميگوها را از مايع خارج کنيد و داخل قابلمه اي کوچک حاوي روغن داغ فراوان به مدت کم سرخ کنيد تا طلايي رنگ شوند. (روغن بايد زياد و جوش باشد) سپس آن ها را به وسيله ي کفگير سوراخ دار از قابلمه خارج کرده و به مدت 15 دقيقه روي حوله ي کاغذي قرار بدهيد تا روغن اضافي آن ها گرفته شود.
ميگوي پفکي را در ظرف مورد نظر بچينيد و به همراه سس کچاپ و يا سس تارتار ميل کنيد.
بازار