نمناک/
چي لازم دارم براي تهيه
خمير پيتزا:
آرد:به به مقدار کافي
آب ولرم:100 ميلي ليتر
خمير مايه:يک چهارم قاشق چايخوري
روغن زيتون:دو قاشق غذاخوري
نمک و شکر:از هر کدام يک قاشق چايخوري
مواد لازم براي تهيه پيتزا:
پپروني :150 گرم
ذرت پخته :3 تا 4 قاشق غذاخوري در صورت تمايل
قارچ ورقه شده :4 عدد
پنير پيتزا :به مقدار دلخواه
مواد لازم براي تهيه سس:
سير :7 حبه
فلفل دلمه اي :نصف يک عدد
قارچ خرد شده :7 عدد
رب :2 قاشق غذاخوري
نمک ،فلفل، آويشن :به ميزان دلخواه
چطور بپزم:
در اين روش قرار است خمير پيتزا را خودتان آماده کنيد براي اين کار ابتدا دو قاشق شکر را با يک قاشق روغن زيتون و خميرمايه مخلوط کرده و داخل آب ولرم بريزيد و هم بزنيد تا با هم ترکيب شوند. سپس مخلوط خميرمايه را براي 10 الي15 دقيقه کنار بگذاريد تا کف کند. بعد از اينکه خميرمايه کف کرد نمک را بريزيد و آرد را به تدريج اضافه کنيد و هم بزنيد تا خمير درست شود. حالا دستتان را چرب کنيد و خمير را با دست ورز دهيد تا بخوبي نرم و منعطف شود. خمير را داخل يک کاسه چرب قرار داده و روي آن يک لايه سلفون بکشيد و روي ظرف را با يک حوله بپوشانيد. خمير را براي 3 الي 4 ساعت در محيط گرم بگذاريد تا پف کرده و حجم آن دو برابر شود.
در اين فاصله سس را به اين روش آماده کنيد، ابتدا قارچ و فلفل دلمه اي را ريز خرد کرده و گوجه را هم رنده کنيد و کنار بگذاريد. در مرحله بعد سيرر ا رنده کرده و با يک قاشق روغن زيتون باقي مانده تفت دهيد. سپس قارچ و فلفل دلمه اي را افزوده و به تفت دادن ادامه دهيد. بعد از اينکه آب قارچ کشيده شد گوجه رنده شده را بريزيد و همه مواد را بخوبي زير و رو کنيد تا با هم مخلوط شوند. رب را افزوده و کمي تفت دهيد تا رنگ دهد ، در نهايت نمک و ادويه ها را افزوده و بعد از چند تفت شعله را خاموش کنيد تا خنک شود.
بعد از اينکه حجم خمير دوبرابر شد آن را روي يک سطح آرد پاشي شده کمي ورز دهيد تا هواي داخلش خارج شود. سپس با وردنه باز کنيد تا پهن و نازک شود. سيني فر را چرب کرده و خمير را داخل آن پهن کنيد و با دست صاف کنيد تا همه جاي سيني را پر کند و يکدست شود. سسي را که آماده کرده ايد را روي خمير بريزيد و با پشت قاشق پخش کنيد و کمي پنير بپاشيد در ادامه پپروني را خرد کرده و يا به شکل حلقه اي برش بزنيد و روي خمير بچينيد. لابه لاي پپروني ها قارچ ورقه شده و ذرت بريزيد و روي آن پنير بپاشيد. سيني را به فر منتقل نموده و پيتزا را براي 30 دقيقه در فري که با دماي 200 درجه از قبل گرم شده بپزيد.
بازار