نماد آخرین خبر

کيک خيس خانگي ساده اما با طعمي لذيذ و خواستني

منبع
نمناک
بروزرسانی
 کيک خيس خانگي ساده اما با طعمي لذيذ و خواستني
نمناک/ مواد لازم براي کيک خيس شکلاتي : در تعيين مقدار مواد اوليه کيک خيس شکلاتي از ليوان استفاده شده است و فرقي ندارد که شما از چه ليواني استفاده کنيد فقط تمام مواد اوليه را با يک ليوان اندازه گيري کنيد تا تناسب مواد اوليه بهم نخورد. تخم مرغ 3 عدد روغن مايع 1/5 ليوان شکر 1/5 ليوان پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوري پر شير به دماي محيط رسيده 1/5 ليوان آرد سفيد قنادي 2 ليوان وانيل شکري 1 قاشق چايخوري بکينگ پودر 2 قاشق چايخوري بهترين دستور تهيه کيک خيس شکلاتي : کيک خيس طرز تهيه هاي مختلفي دارد و هرکس بسته به ذائقه خود ميزان شکلات و مواد ديگر آن را تغيير مي دهد ما در اين طرز تهيه تلاش کرديم بهترين طرز تهيه کيک خيس را به شما آموزش دهيم. مرحله اول ابتدا يک قالب مناسب براي تهيه کيک خيس انتخاب مي کنيم و براي اينکه کيک به ظرف نچسبد به اندازه چند قطره روغن درون ظرف ريخته و تمام ظرف را چرب مي کنيم و سپس مقداري آرد(خيلي کم) به قسمت هاي چرب شده به مانند تصوير زير مي ريزيم. مرحله دوم سپس شکر و پودر کاکائو را درون ظرف ديگر اضافه مي کنيم و خوب مخلوط مي کنيم تا پودر کاکائو باز شود. مرحله سوم سپس شير را به ظرف اضافه مي کنيم و ابتدا با قاشق هم مي زنيم چون اگر خشک باشد نمي توان از هم زن استفاده کرد و بعد از اينکه مقداري با قاشق هم زديم با هم زن برقي به طوري که شکر و پودر کاکائو در شير حل بشود هم مي زنيم. مرحله چهارم بعد از اينکه حدود سه دقيقه با هم زن مواد را هم زديم، روغن مايع را به آرامي به مواد اضافه مي کنيم و حدود پنج دقيقه به هم زدن ادامه مي دهيم تا مواد غلظت پيدا کند و بعد از اينکه مواد به غلظت مورد نظر رسيد يک ليوان از مواد شکلات را کنار مي گذاريم تا بعد از پختن براي روي کيک و تزيين استفاده کنيم. مرحله پنجم در اين مرحله تخم مرغ ها را درون يک ظرف جداگانه ميشکنيم تا از سالم بودن آن مطمئن شويم و تخم مرغ ها را دونه دونه به مواد اضافه مي کنيم و با هم زن مخلوط مي کنيم مرحله ششم آرد، بکينگ پودر و وانيل را مخلوط مي کنيم و چند بار الک مي کنيم و سپس آن را به آرامي و کم کم به مواد اضافه مي کنيم و با قاشق هم مي زنيم. مرحله هفتم مواد را درون قالبي که آغشته به روغن و آرد کرده بوديم مي ريزيم و براي اينکه کيک پف کند ته قاشق را آغشته به روغن مايع مي کنيم و سوراخ هايي را درون مايه ايجاد مي کنيم. اين کار به نظر ساده باعث مي شود کيک پف زيادي کند. مرحله هشتم قالب را حدود 30الي 35 دقيقه درون طبقه وسط فر قرار مي دهيم و بعد از آن قالب را از فر خارج مي کنيم و براي اينکه مطمئن شويم کيک پخته شده چاقو را در کيک فرو ميکنيم و اگر موادي به کيک نچسبيد يعني کيک پخته شده است. مرحله نهم سپس به صورت دلخواه کيک را برش مي زنيم و همانطور که داغ هست يک ليوان مواد شکلات که کنار گذاشته بوديم را روي آن مي ريزيم و چند دقيقه صبر ميکنيم تا شکلات به خورد کيک برود. نکات مهم تهيه کيک خيس شکلاتي : در مرحله ششم وقتي آرد را به مواد اضافه ميکنيم نبايد زياد هم بزنيم که باعث مي شود پف کيک گرفته شود. 15 دقيقه قبل از اينکه شروع به پختن کيک بکنيم بايد فر را گرم کنيم و در دماي 170 درجه بگذاريم. تا 20 دقيقه بعد از آن که قالب را درون فر گذاشتيد در فر را باز نکنيد که باعث مي شود پف کيک گرفته شود. براي تزيين کيک از خلال پسته ، خلال بادام و شکلات چيپسي مي توانيد استفاده کنيد. نکات تکميلي در مورد کيک خيس کيک خيس جزو کيک و شيريني - انواع کيک ميباشد زمان آماده سازي مواد اوليه و مايحتاج آن حدودا 25دقيقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقيقه ميباشد . کيک خيس را مي توانيد در وعده دسر - سرو کنيد . توجه نماييد مقدار مواد اوليه و دستور تهيه براي 8 نفر مناسب ميباشد .
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره