نماد آخرین خبر

سيب‌ زميني باميه اي، ميان‌ وعده جذاب و خوشمزه!

منبع
ستاره
بروزرسانی
سيب‌ زميني باميه اي، ميان‌ وعده جذاب و خوشمزه!
ستاره/ سيب زميني باميه اي چگونه تهيه مي‌شود؟ سيب‌زميني را مي‌توان در غذاها و ميان‌وعده‌هاي بسياري استفاده کرد. سيب زميني باميه اي يکي از انواع روش‌هاي سرخ‌ کردن سيب‌زميني است که در ميان کودکان و نوجوانان طرفداران زيادي دارد. دليل اين نامگذاري آن است که سيب‌زميني در اين روش هم ظاهرش شبيه باميه است و هم سوخاري شدن اطراف آن و پوکي وسطش يادآور بافت باميه است. اين مدل سيب‌زميني سرخ کرده را مي‌توان به عنوان ميان‌وعده درست کرد يا از آن در کنار غذاهايي مانند مرغ سوخاري يا ميگو سوخاري به عنوان دورچين استفاده کرد. در اين متن قصد داريم نحوه درست کردن سيب زميني باميه اي را به شما آموزش دهيم. با ما همراه باشد! طرز تهيه سيب زميني باميه اي دونفره سيب‌زميني متوسط ۲ عدد آرد ۲ ليوان تخم‌مرغ ۱ عدد آب ۲ ليوان کره ۲۰ گرم نمک ۱ قاشق مرباخوري بيکينگ پودر ۱/۵ قاشق چاي‌خوري روش تهيه ابتدا سيب‌زميني‌ها آب‌پز کرده و سپس پوست آن را جدا کرده و رنده مي‌کنيم. آب را روي حرارت ملايم مي‌گذاريم تا کم‌کم جوش بيايد. سپس کره را به آن اضافه کرده و صبر مي‌کنيم تا کره ذوب شود. مخلوط آب و کره را از روي حرارت برمي‌داريم و آرد را به آن اضافه مي‌کنيم و در يک جهت هم مي‌زنيم. هم زدن را بايد تا مرحله‌اي ادامه دهيم که خمير نرمي به دست بيايد که ديگر با قاشق قابل هم زدن نباشد. خمير را از قابلمه درمي‌آوريم و وقتي از گرما افتاد روي سطحي صاف به خوبي ورز مي‌دهيم. سپس تخم‌مرغ، سيب‌زميني رنده‌شده، نمک و بيکينگ‌پودر را به آن اضافه کرده و خوب ورز مي‌دهيم. در مرحله آخر روغن را داغ مي‌کنيم. مواد را داخل قيف يا ماسوره مي‌ريزيم و سپس به اندازه ۴ يا ۵ سانت با قيچي چرب‌شده مي‌بريم و درون روغن داغ به خوبي سرخ مي‌کنيم. سيب زميني باميه اي شما آماده است! نوش جان! اين سيب‌زميني را مي‌توانيد با سس کچاپ خانگي يا سس سالسا ميل کنيد و لذت ببريد. نکات مهم تهيه سيب زميني باميه اي خانگي سيب‌زميني‌ها را بايد به نحوي در روغن سرخ کنيد که کاملاً در روغن شناور باشند. براي اين کار و براي اينکه روغن کمتري مصرف شود، بهتر است از ظرف کوچکي استفاده کنيد که عمق زيادي داشته باشد. مي‌توانيد به جاي سرخ کردن در روغن، از فر استفاده کنيد و يک سيب‌ زميني سرخ‌ کرده خوشمزه رژيمي و سالم داشته باشيد. براي اين کار بايد سيب‌زميني را با قيف يا ماسوره روي کاغذي روغني ببريد. سپس روي آن‌ها را کمي کره آب‌شده يا روغن بماليد و با دماي ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقيقه در فر بپزيد. يادتان باشد که حتماً فر را از قبل گرم کنيد.
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره