نماد آخرین خبر

ساندويچ ماهي سوخاري به سبک رستوران‌ها

منبع
بروزرسانی
ساندويچ ماهي سوخاري به سبک رستوران‌ها
مجله قرمز/ ساندويچ ماهي سوخاري با يک سس تارتار خانگي خامه‌اي خوشمزه تزئين شده است. گر چه سس تارتار به يک عامل اصلي غذاهاي آمريکايي تبديل شده است، ريشه‌هاي آن برمي‌گردد به آشپزي فرانسه که در قرن نوزدهم پايه گذاري شده است. اين سس به نام تارتارهاي استپ اوراسيا نامگذاري شده است هر چند هيچ ارتباطي با منطقه ندارد و در آنجا به وجود نيامده است. در عصر غذاهاي عالي در فرانسه، سرآشپزها اغلب نامهاي خارجي را انتخاب مي‌کردند تا تخيلات مشتريان خود را تحريک کنند. و هر چند سس تارتار در واقع فرانسوي است اما هنوز هم فوق العاده خوشمزه است.
مواد لازم: ۲ عدد فيله ماهي ۲ عدد نان برگر سيب زميني کوچک با رويه تخم کرفس و نمک درشت ۱/۲ پيمانه مايونز سبک نيم کيلو کلم سبز ۱ شاخه بزرگ جعفري ۱ قاشق غذاخوري سرکه سفيد طبيعي ۱ قاشق غذاخوري کيپر (کبر يا لگجي) ۱ عدد موسير ۱ قاشق غذاخوري شکر ۱ عدد سس ميني تاباسکو ۱/۲ پيمانه خرده نان ۱/۴ پيمانه سس خردل طرز تهيه: مواد غذايي تازه را بشوييد. موسير را پوست بکنيد و ريز کنيد. در يک کاسه کوچک نيمي از موسير ريز شده، سرکه و شکر را ترکيب کنيد. در يک کاسه متوسط، خردل و ۱/۴ پيمانه آب را تا زماني که لطيف شوند بهم بزنيد. کلم را برش بزنيد و وسط آن را دور بريزيد، برگها را به صورت نوارهاي نازک برش بزنيد. کلم را در يک کاسه ريخته و ۱ قاشق غذاخوري نمک روي آن بريزيد و بهم بزنيد. برگهاي جعفري را از ساقه جدا کرده، ساقه‌ها را جدا کرده و برگها را خيلي ريز خرد کنيد. کبر را به صورت قطعات خيلي ريز خرد کنيد. نانها را دو نيم کنيد. فيله‌ها را به صورت افقي به دو قسمت تقسيم کنيد. مواد همراه ساندويچ را درست کنيد. به کاسه کلم نمک زده، ترکيب موسير و سرکه، نيمي از جعفري، ۱ قاشق غذاخوري مخلوط آب و خردل، ۱ قاشق غذاخوري مايونز و مقداري سس تاباسکو به اندازه‌اي که دوست داريد تند باشد، بريزيد. روي آن را نمک و فلفل بپاشيد، بهم بزنيد تا ترکيب شود. درست کردن سس تارتار در يک کاسه متوسط، کبر، ۱ قاشق چايخوري مخلوط آب و سس خردل و باقيمانده مايونز، موسير رنده شده و جعفري را به آن اضافه کنيد. نمک و فلفل را به آن اضافه کنيد تا مزه دار شود. مخلوط کنيد تا زماني که کاملا ترکيب شود. زدن مواد سوخاري به ماهي هر دو سمت تکه‌هاي ماهي را نمک و فلفل بزنيد. خرده‌هاي نان را در يک کاسه بريزيد. تکه‌هاي ماهي را درون باقيمانده آب و سس خردل بزنيد (بگذاريد مقدار اضافي ديپ را بگذاريد خارج شود)، سپس به طور کامل با خرده نان بپوشانيد (تکان دهيد تا خرده نان اضافي بريزد). در يک بشقاب بگذاريد. اين کار با تکه باقيمانده ماهي تکرار کنيد. سرخ کردن ماهي در يک ماهيتابه متوسط (ماهيتابه نچسب در صورت امکان)، يک لايه نازک از روغن را روي حرارت متوسط به بالا گرم کنيد تا زماني که داغ شود. ماهي آرد زده را در ماهيتابه بگذاريد و هر طرف را ۳ تا ۴ دقيقه سرخ کنيد تا زماني که قهوه‌اي طلايي شده و کاملا بپزد. قطعات سرخ شده ماهي را به يک بشقاب با حوله کاغذي انتقال دهيد. مقداري با نمک و فلفل مزه دار کنيد. با دقت روغن ماهيتابه را دور ريخته و آن را با حوله کاغذي پاک کنيد. تست کردن نان و اتمام کار غذا در همان ماهيتابه که براي سرخ کردن ماهي استفاده کرديم، ۲ قاشق غذاخوري روغن زيتون را روي حرارت متوسط به بالا گرم کنيد. نانها را به ماهيتابه اضافه کنيد، قسمت برش خورده داخلي نان را به مدت ۱ تا ۲ دقيقه در ماهيتابه تست کنيد تا طلايي قهوه‌اي شود، آنها را در يک سيني بگذاريد. روي برشهاي نان تست شده را سس تارتار بماليد. دو قطعه ماهي سرخ شده را روي نانها بگذاريد. مقداري از سالاد کلم را روي ماهي بريزيد. با سس تارتار، سالاد کلم اضافه و مقداري سس تاباسکو باقيمانده در سيني سرو کنيد. از ساندويچ ماهي سوخاري خود لذت ببريد. منبع: blueapron
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره