نماد آخرین خبر

فوت آشپزي/ روش هاي خشک کردن ميوه هاي تابستاني

منبع
زندگي آنلاين
بروزرسانی
فوت آشپزي/ روش هاي خشک کردن ميوه هاي تابستاني
زندگي آنلاين/ روش هاي خشک کردن ميوه را ياد بگيريد تا در فصولي که ديگر خبري از اين ميوه ها نيست بتوانيد از آن استفاده کنيد. ميوه هاي تابستان در عين خوشمزه بودن عمر کوتاهي دارند و زود به اتمام مي رسند. براي ذخيره کردن ميوه هاي تابستان ما به شما روش هاي خشک کردن ميوه تابستاني را آموزش مي دهيم. در صورت تمايل به شما پيشنهاد مي کنيم تا انتهاي نوشته با ما همراه باشيد. ميوه هاي فصل تابستان بسيار زيبا و خوش طعم هستند و اکثر ما دوست داريم در فصول ديگر سال نيز از اين ميوه ها بچشيم. براي ذخيره کردن ميوه هاي تابستاني روش هاي مختلفي وجود دارد و يکي از اين روش ها، خشک کردن آنهاست. براي خشک کردن ميوه ها، نيازي نيست حتما دستگاه ميوه خشک کن داشته باشيد. بلکه با فر نيز مي توانيد ميوه هاي مورد نظرتان را خشک کنيد. خشک کردن ميوه به وسيله فر، بسيار ساده است: ميوه با حرارت کم به مدت طولاني مي پزد. تنها عيب آن اين است که چند ساعت در روز و يا کل روز را براي خشک شدن مي گيرد. با توجه به مقدار حرارت ميوه خشک شده، متفاوت خواهد بود. يعني در دماي شديد، ميوه بسيار خشک و سفت مي شود. اما در دماي ملايم، ميوه چندان سفت نخواهد شد. بهترين دماي فر از ۱۳۵ تا ۲۰۰ درجه فارينهايت است و اگر بيشتر از اين باشد، ميوه به جاي خشک شدن، مي پزد. در اين مبحث روش خشک کردن ميوه ها توضيح داده شده است. نکات کلي – از ميوه هاي رسيده و يا بيش از حد رسيده استفاده کنيد. – آنها را در آب سرد بشوييد و با سرکه ضدعفوني کنيد. سينک ظرفشويي را پر از آب کرده و يک فنجان سرکه سيب به آن بيفزاييد و ميوه ها را در آن غوطه ور سازيد. پس از ۱۰ دقيقه ميوه ها را آبکشي کنيد. با اين کار ۹۸ درصد از باکتري هاي روي پوست ميوه پاک مي شوند. – لکه هاي ميوه را جدا کنيد و هسته ميوه هاي هسته دار را درآوريد. – ميوه ها را به صورت ورقه هاي مساوي برش بزنيد. – اگر مايل بوديد مي توانيد پوست ميوه هايي مثل سيب، زردآلو، هلو و شليل را بکنيد. خشک کردن توت، گيلاس و آلبالو آماده کردن توت ها براي خشک شدن، چندان وقت نمي گيرد. آنها را فقط روي سيني فر بچينيد و در فر بگذاريد. اين ميوه ها به راحتي خشک مي شوند. در مورد آلبالو و گيلاس، ابتدا بايد هسته هاي آنها را درآورده و سپس روي سيني فر بچينيد. دماي فر را روي ۱۳۵ درجه فارينهايت بگذاريد. تقريبا ۱۰ تا ۱۲ ساعت براي خشک شدن اين ميوه ها لازم است. البته مي توانيد با بالا بردن دماي فر تا ۲۰۰ درجه فارينهايت، مدت زمان خشک شدن را به ۶ تا ۸ ساعت برسانيد. فقط در اينصورت بايد دايما مراقب باشيد که ميوه ها نسوزند. مدت زمان خشک کردن ميوه هاي مختلف در دماي ۱۳۵ درجه فارنهايت: ۶ ساعت آلو ۶ ساعت هلو ۶ ساعت گلابي ۶ ساعت موز ۶ تا ۱۰ ساعت سيب ۸ تا ۱۰ ساعت انگور ۸ تا ۱۰ ساعت مرکبات ۱۲ ساعت گيلاس و آلبالو ۱۲ ساعت توت فرنگي ۱۲ ساعت زردآلو
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره