نماد آخرین خبر

ميز اردور/ لوکوم شير براي زماني که شيريني در خانه نداريد

منبع
ايران کوک
بروزرسانی
ميز اردور/ لوکوم شير براي زماني که شيريني در خانه نداريد
ايران کوک/ چي لازم دارم: شير 2 و 1/2 پيمانه نشاسته گل 2 قاشق غذاخوري سرپر کره 20 گرم شکر 1/2 پيمانه وانيل 1/4 قاشق چايخوري مغز پسته مقداري (اختياري) پودر نارگيل براي تزيين چه جوري درست ميشه: طرز تهيه لوکوم شير رو از دست نديد. چون واقعا خوشمزه و عالي هست. اصل اين دسر مربوط ميشه به کشور ترکيه و يه جورايي معادل با همون راحت الحلقوم خودمونه. واقعا هم لوکوم بافتي نرم و لطيف داره و باب طبع هر سن و سالي هست. يکي از نکات جذاب در اين دسر اينه که براي تزيين اون مي تونيد از هر چيزي که دوست داريد استفاده کنيد. ريختن هر نوع مغزي هم در اون آزاده و بستگي به سليقه شما داره. حتي مي تونيد مغز پسته يا هر نوع مغز ديگه اي رو از دستور لوکوم حذف کرده و اون رو ساده تهيه کنيد. اگه قبلاً طرز تهيه لوکوم پرتقالي يا لوکوم شکلاتي رو خونده باشيد حتماً ميدونيد که آماده سازي لکوم وقت چنداني نياز نداره، اما بايد حداقل 4 ساعت توي يخچال باشه تا کاملا ببنده. پس اگه مي خواهيد اين دسر رو درست کنيد بايد چند ساعت قبل دست به کار بشيد. الان هم با ايران کوک همراه باشيد با آموزش يک دسر خوشمزه ترکيه اي. 1- ابتدا نشاسته گل را داخل شير سرد حل کرده و از صافي رد کنيد. سپس شکر را نيز به اين ترکيب بيافزاييد. مخلوط را روي گاز با حرارت ملايم قرار داده و مرتب هم بزنيد. 2- ترکيب شير، نشاسته و شکر را آنقدر حرارت دهيد تا به غلظت مناسب رسيده و بوي خامي نشاسته از بين برود. در اين مرحله عجله نکنيد و شعله را بالا نکشيد. زيرا در اين صورت اين ترکيب خيلي زود غليظ مي شود، در حالي که نشاسته همچنان مزه خامي مي دهد. 3- وقتي مخلوط لوکوم شير به غلظتي شبيه به فرني رسيد کره را نيز به آن اضافه کنيد. بعد از آنکه کره آب شد شعله را خاموش کرده و انيل را نيز به مواد بيفزاييد. 4- اجازه دهيد مايع کمي از حرارت بيفتد، سپس مغز پسته يا هر نوع مغز ديگري که دوست داريد داخل آن بريزيد. 5- داخل قالب مورد نظر را آب بزنيد به طوري که نمناک باشد. سپس مايع لوکوم را داخل آن ريخته و به مدت 4 تا 5 ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا کاملا ببندد. 6- بعد از گذشت اين زمان، لوکوم شير را از قالب خارج کرده، برش بزنيد و داخل پودر نارگيل بغلطانيد. همچنين مي توانيد از ترافل، شکلات بن ماري شده يا شربت غليظ براي تزيين آن استفاده کنيد. نکات کليدي تهيه لوکوم شير براي پختن شير و نشاسته از يک قابلمه ضخيم استفاده کنيد تا نشاسته خيلي زود غليظ نشود. اگر بعد از آماده سازي مايع لوکوم متوجه شديد نشاسته داخل آن گلوله شده است، مايع را از صافي دانه درشت عبور دهيد. مقدار شکر را مي توانيد به دلخواه کم کنيد. براي آنکه لوکوم از قالب راحت جدا شود کناره هاي آن را با چاقو جدا کنيد. لوکوم شير را مي توانيد در قالب هاي کوچک و به صورت تک نفره نيز تهيه کنيد. فقط خيس کردن قالب ها فراموش نشود. مي توانيد به جاي آنکه مغز پسته را داخل لوکوم بريزيد از آن براي تزيين رويش استفاده کنيد.