نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ کباب ترش شمالي با گوشت مرغ

منبع
بروزرسانی
غذاي اصلي/ کباب ترش شمالي با گوشت مرغ
شور و شيرين/ چي لازم دارم: مرغ 1 عدد نمک و فلفل به ميزان لازم روغن به ميزان لازم رب گوجه فرنگي 1 قاشق سوپخوري زردچوبه به ميزان لازم پيازداغ ۱ عدد رب نارنج ۲ قاشق سوپخوري چطور بپزم: مرغ را شسته و به قطعات مناسب خرد کنيد و با نمک و فلفل کاملا آن را مزه دار نمائيد. آن‌گاه آن را در روغن سرخ کنيد تا طلايي رنگ شود. سپس رب گوجه‌فرنگي و زردچوبه را به روغن اضافه کرده و کمي تفت دهيد. حالا پيازداغ، آب، رب نارنج، نمک و فلفل را افزوده و اجازه مي‌دهيد. مرغ با حرارت ملايم کاملا بپزد. يادآوري اگر رب نارنج نداشتيد از رب انار ترش يا رب آلوچه استفاده کنيد. بهتر است اين غذا با برنج کته مصرف شود ولي سرو آن با نان هم لذت بخش است.
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره