بيتوته/
چي لازم دارم:
تخم مرغ 3 عدد
آرد 60 گرم
شکر 40 گرم
شير 30 گرم
روغن مايع 30 گرم
وانيل نوک قاشق چايخوري
پودر کاکائو 2 و نيم قاشق چايخوري
چطور بپزم:
براي تهيه رولت پلنگي، ابتدا زرده و سفيده را جدا کنيد، سپس سفيده را با همزن بزنيد تا پف کند بعد کم کم شکر را اضافه کنيد آنقدر هم بزنيد تا کاملا حجيم و پفدار شود. سپس زرده را با شير و روغن و وانيل هم بزنيد بعد آرد را اضافه کنيد و کامل هم بزنيد سپس سفيده را به زرده اضافه کنيد و آرام هم بزنيد که پف مواد نخوابد اکنون کمي از مواد آماده شده را داخل قيف بريزيد و داخل قالب يا سيني فر 20*30 کاغذ روغني که انداخته و روي آن را چرب کنيد و به شکل نامنظم از مواد داخل فر بريزيد.
سعي کنيد نه خيلي خلوت باشه نه خيلي شلوغ که طرح هاي روي رولت مشخص باشند. سپس سيني را به مدت 3 دقيقه در فريزر قرار دهيد در اين فاصله به بقيه مواد پودر کاکائو اضافه کنيد. سيني را از فريزر خارج کنيد و مواد کاکائويي را روي آن بريزيد بعد در فر از قبل گرم شده با درجه ي 200 درجه سانتيگراد به مدت 15 دقيقه بپزيد.
بعد از پخت 5 دقيقه روي سيني را بپوشانيد تا سرد شود.
سپس آن را روي دستمال برگردانيد و کاغذ روغني آن را جدا کنيد و کيک را با همان دستمال لوله کنيد و اجازه بدهيد کاملا خنک شود. بعد خامه ي فرم گرفته را روي کيک بماليد و آن را لول کنيد و داخل يخچال بگذاريد.
نکته براي تهيه رولت خامه اي طرحدار :
• وسط رولت مي توانيد از مارمالاد يا مربا يا خامه يا کرمفيل استفاده کنيد.
• مي توانيد از موز يا هر ميوه اي که دوست داريد به صورت خرد شده روي خامه ي بين رولت استفاده کنيد.
• در تهيه رولت طرح دار و کليه کيک هايي که در ساختار آن از سفيده و زرده به صورت جداگانه استفاده مي شود، هنگام جدا کردن زرده و سفيده به هيچ عنوان نبايد زرده داخل سفيده وجود داشته باشد در غير اين صورت سفيده پف نخواهد کرد.
• بهتر است 1 قاشق شکر به سفيده بزنيد، در اين صورت پف سفيده نخواهد خوابيد و خطاي هم زدن به حداقل خواهد رسيد. همچنين مي توانيد از 1/8 کرم تارتار و يا آب ليموتازه به سفيده بزنيد تا سفيده پف بهتري داشته باشد.
بازار