خراسان/
مواد لازم
آلبالو -2 کيلوگرم
وانيل شکري - نصف قاشق چايخوري
ژلاتين -4 تا 5 ورق (معادل 8تا 10 گرم)
شکر -7 پيمانه (2500 گرم)
طرز تهيه
1- آلبالو ها را تميز و دم و برگ هاي آن را جدا کنيد و بعد از شستن، هسته وسط آن را در بياوريد.
2- آلبالوها را در يک قابلمه لعابي بريزيد و شکر را لابه لاي آن بپاشيد و به مدت 8 ساعت در يخچال نگه داريد تا شکر در آلبالوها حل شود و آب بيندازد.3- بعد از 8 ساعت آب آلبالو ها را جدا کنيد و روي حرارت قرار دهيد تا بجوشد.
4- بعد از اينکه در اثر حرارت آب آلبالوها نصف شد، آن را به آلبالو ها اضافه کنيد و ظرف آلبالو ها را هم روي حرارت قرار دهيد تا به مدت يک ربع بجوشد.
5- سپس آن را از روي حرارت برداريد و بعد از کمي خنک شدن در دستگاه مخلوط کن بريزيد و به صورت پوره در بياوريد.6- سپس دوباره آن را روي حرارت قرار دهيد تا غليظ شود.
7- در اين فاصله ژلاتين را 2 دقيقه در آب سرد خيس کنيد و بعد از آب بيرون بياوريد و با وانيل به آلبالو ها اضافه کنيد .
8- بعد از يک دقيقه اضافه کردن ژلاتين، مارمالاد آلبالو را از روي حرارت برداريد تا خنک شود و بعد در شيشه هاي تميز و خشک بريزيد .
بازار