نماد آخرین خبر

با اين راهکارها قهوه را سالم تر نوش جان کنيد

منبع
يک پزشک
بروزرسانی
با اين راهکارها قهوه را سالم تر نوش جان کنيد
يک پزشک/ دلايل زيادي وجود دارد که بخواهيد قهوه خود را بدون هيچ‌گونه شيرين‌کننده‌اي ميل کنيد. شايد به فکر سلامتي خود هستيد يا اينکه نمي‌خواهيد شيرين‌کننده‌هاي مصنوعي بخوريد. شايد هم ديابت داريد و پزشکان خوردن هرگونه شکر و قند را ممنوع کرده است. برخي افراد هم دلايل ديگري براي عدم استفاده از شيرين‌کننده‌ها دارند. طعم قهوه يک موضوع کاملا سليقه‌اي و شخصي است که نمي‌شود درباره‌اش قضاوت کرد يا به ديگران توصيه‌هايي داشت. برخي افراد طعم واقعي قهوه را دوست دارند و حتي از افزودن شير هم پرهيز مي‌کنند. به هر حال، به هر دليلي تصميم گرفتيد قهوه بدون شيرين‌کننده بنوشيد؛ چند پيشنهاد براي شما داريم، ولي باز تاکيد مي‌کنيم که بايد طعم مورد علاقه خودتان را پيدا کنيد: چربي را افزايش دهيد شکر، نمک و چربي باعث خوش طعم‌تر شدن غذا‌ها و نوشيدني‌ها مي‌شوند. خيلي سخت است در يک غذا هر سه مورد را با هم کاهش دهيد. به همين دليل است که در دهه ۹۰ ميلادي، غذا‌هاي کم چرب، ولي به شدت شور يا به شدت شيرين طرفداران زيادي داشتند. وقتي مي‌خواهيد نمک يک غذا را کاهش دهيد؛ بايد شکر و چربي آن را افزايش دهيد تا طعم آن هنوز خوب باقي بماند. برعکس، وقتي مي‌خواهيد شکر يک غذا را کم کنيد؛ به ناچار بايد سراغ چربي يا نمک بيشتر برويد. از همين فرمول براي خوردن قهوه بدون شکر و قند يا هر شيرين‌کننده ديگري استفاده کنيد. اگر مي‌خواهيد شکر کمتري در قهوه بريزيد؛ در عوض خامه بيشتري به آن اضافه کنيد يا شير پرچربي استفاده کنيد تا طعم سخت و تلخ قهوه نسبتا گرفته شود. از دستگاه روستر قهوه خودتان استفاده کنيد همان‌طور که گفتيم، طعم قهوه اصلي‌ترين موضوعي است که بايد در نظر بگيريد. طعم واقعي قهوه مي‌تواند بسياري از معادلات را برهم زده و شما را از افزودن شيرين‌کننده‌ها يا مواد ديگر بي‌نياز کند. شما مي‌توانيد با خريدن يک دستگاه روستر قهوه، خودتان دانه‌هاي قهوه سبز رنگ را پخته، بو داده و گريل کنيد تا به دانه‌هاي قهوه برشته تبديل شوند. وقتي خودتان دانه‌هاي قهوه را گريل کنيد؛ با تنظيم دستگاه روستر مي‌توانيد به طعمي برسيد که ديگر نيازي به شيرين‌کننده ندارد. مثلا، دانه‌هاي قهوه روشن‌تري استفاده کرده و کاملا برشته و تلخ نشده باشند. شما مجبور نيستيد مزه‌هاي ناخواسته قهوه‌هاي آماده را تحمل کنيد يا براي خوش طعم کردن آن‌ها به شيرين‌کننده‌ها متوسل شويد. حتي در کافي‌شاپ‌ها مي‌توانيد از کافه‌دار بخواهيد قهوه ملايم‌تري براي شما آماده کند. يخ اضافه کنيد اگر طعم تلخ قهوه خالي را دوست نداريد؛ ترفند بعدي سرد کردن قهوه و کاهش دماي آن است. بسياري از مردم دوست دارند قهوه سرد شده بنوشند و اتفاقا لذت بيشتري مي‌برند. يک تکه يخ درون فنجان قهوه بيندازيد تا طعم تلخ و گس قهوه کمي گرفته شده و خوشبوتر شود. چشايي مواد غذايي سرد سخت‌تر است و به دهان شما فرصت نمي‌دهد طعم قهوه را کامل بچشد. دارچين اضافه کنيد دارچين شيرين نيست و القاکننده شيريني است. طعم دارچين مي‌تواند دهان و مغز شما را از طعم واقعي قهوه منحرف کند. مي‌توانيد مقداري خيلي کمي دارچين به قهوه صبحانه يا عصرانه خود اضافه کنيد يا اينکه يک تکه دارچين سالم و خشک درون فنجان قرار دهيد تا طعم کامل دارچين را به خود بگيرد.
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره