بيتوته/
چي لازم دارم:
گل محمدي خشک نصف پيمانه
شکر 1 پيمانه
آب 1 پيمانه
آبليمو به مقدار کافي
زعفران در صورت تمايل به مقدار لازم
چه جوري درست ميشه:
براي تهيه ي مربا گل محمدي براي گرفتن تلخي شربت گل محمدي، از روش بالا استفاده کنيد به اين صورت که آب و شکر را داخل قابلمه اي بجوشانيد و گل و زعفران را اضافه کنيد زماني که با حرارت کم مقداري جوشيد و گل ها نرم شدند روي قابلمه دم کني قرار بدهيد و به مدت نيم ساعت با حرارت کم بگذاريد دم بکشد تا گلها عطر و بوي خود را رها کنند اگر مقدار مربا زياد بود مقدار کمي آبليمو اضافه کنيد تا شکرک نزند. بعد از سرد شدن مربا آن را داخل ظرف در داري قرار بدهيد.
نکاتي براي تهيه ي مربا گل محمدي :
• استفاده از دم کني رنگ صورتي گل ها را تيره مي کند.
• براي پخت مربا گل محمدي نبايد شيره ي آن مانند مرباهاي ديگر غليظ باشد و نبايد خيلي رقيق باشد بايد کمي شل تر از مرباهاي ديگر باشد. اگر غليظ باشد بعد از چند روز شکرک مي زند و اگر رقيق باشد باعث کپک زدن مربا مي شود.
بازار