نماد آخرین خبر

آموزش تهيه رولت وانيلي در خانه

منبع
کوکپد
بروزرسانی
آموزش تهيه رولت وانيلي در خانه
کوکپد/ مواد لازم 4 عدد تخم مرغ 1 پيمانه آرد نصف پيمانه شکر 1 ق چ بکينگ پودر 1/4 ق چ وانيل 1/2 ق چ اسانس 5 ق غ آب جوش 500 گرم خامه قنادي مراحل در تهيه رولت خامه‌اي بهتر است از تخم‌مرغ‌هاي به دماي محيط رسيده استفاده کنيد. ابتدا زرده‌ها و سفيده را از هم جدا کنيد. سفيده تخم‌مرغ و نصف شکر را با دور تند هم‌زن به‌قدري بزنيد تا سفيده کاملاً پفکي شود. به‌حدي به‌هم بزنيد که وقتي ظرف را برمي‌گردانيد، سفيده از ظرف جدا نشود. زرده‌هاي تخم‌مرغ را با وانيل،نصف باقي مانده‌ي شکر، اسانس دل‌خواه و آب‌جوش به مدت سه دقيقه با هم‌زن بزنيد، تا کاملاً کرم‌رنگ و کش‌دار شود. نکته‌اي که در اين مرحله به آن مي‌توان اشاره کرد نحوه استفاده از انواع طعم‌دهنده‌ها با توجه به سليقه شماست. شما مي‌تونيد از دارچين، هل، پودر کاکائو يا در حد يک تا دو قاشق از آب ميوه دل‌خواهتان (مانند پرتقال، نارنگي يا هر نوع ميوه ديگري) براي طعم‌دار کردن رولتتون استفاده کنيد. به‌طبع اين بخش کاملاً سليقه‌اي است و بيشتر به زمان در اختيار شما بستگي دارد. حالا آرد و بيکينگ پودر را سه بار الک مي‌کنيم. اين کار باعث مي‌شود تا آرد سبک شده و بافت کيک خيلي نازک‌تر و لطيف‌تر شود. نکته: با توجه به ضخامت نازک رولت‌ها که براي رول کردن اون خيلي مهمه، حتماً آرد و بيکينگ پودر را سه‌بار الک کنيد. آرد و بيکينگ پودر را به زرده‌ها اضافه مي‌کنيم و به صورت دوراني در حدي که با هم مخلوط شوند مواد را هم مي‌زنيم. زماني که با هم يکدست ميکس شدند، سفيده‌ها را اضافه مي‌کنيم. در ادامه با ليسک به‌همان شکل دوراني به آرامي (باز در حد مخلوط شدن) به‌هم مي‌زنيم. نکته: توي اين مرحله مواد رو زياد به‌هم نزنيد. اين کار باعث مي‌شه پف سفيده از بين برود و مواد آبکي شود. پس حتماً به آرامي و تنها در يک جهت مواد رو به‌هم بزنيد. ته سيني فر را با کاغذ روغني کاور کنيد و مواد را به آرامي روي کاغذ روغني بريزيد. با کمک ليسک سطح مواد را صاف کنيد؛ دقت داشته باشيد مواد با قطر يکسان ته سيني پهن و صاف شود، چون اگر جايي از مواد نازک‌تر يا ضخيم‌تر باشد در حين پخت يا مي‌سوزد يا مغز پخت نمي‌شود. در اصول پخت کيک، فر حتماً بايد از قبل گرم شده باشد. اين امر با مدت زمان پخت و پف‌کردن کيک رابطه مستقيم دارد. حالا سيني‌فر را در طبقه سوم با حرارت ۲۳۰ درجه، مدت زمان تقريبي بين هفت تا ده دقيقه قرار مي‌دهيم تا کيک نازک ما پخته شود. نحوه پخت فر را روي حرارت بالا و پايين قرار داديم، قطعاً اندازه و تعداد طبقات و نحوه‌هاي پخت در فرهاي مختلف متفاوت هستند. موضوعي کاملاًتجربي است
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره