نماد آخرین خبر

صفر تا صد تهيه آبگوشت پر ملات

منبع
کوکپد
بروزرسانی
صفر تا صد تهيه آبگوشت پر ملات
کوکپد/ مواد لازم براي ۶نفر 500 گرم گوشت گوسفندي 50 گرم دنبه (چربي گوسفند) 1/2 پيمانه نخود 1/2 پيمانه لوبيا 3 الي 4 عدد گوجه فرنگي 1 عدد پياز 2 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي 3 عدد سيب زميني متوسط 3 عددليمو عماني نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم 1/2 قاشق مربا خوري دارچين مراحل ‎نخود و لوبيا رو‌ميخيسانيم و آبش رو‌عوض ميکنيم گوشت، دنبه، گوجه فرنگي، نخود،لوبيا و پياز رو داخل قابلمه ميريزيم و آب اضافه ميکنيم (مقدار آب از سطح مواد بيشتر باشه)اگر حين پخت آب احتياج داشت آب جوشيده اضافه کنيد. پياز رو خرد نکردم چون بعد پخت گوشت پياز رو در ميارم ، اگر دوست داريد ميتونيد پياز رو‌خرد کنيد. در قابلمه رو ميذاريم و شعله رو هم زياد ميکنيم تا آب جوش بياد. وقتي جوشيد کفهاي روي سطح آب رو برميداريم. زرچوبه و فلفل اضافه ميکنيم و حرارت رو کم کرده در قابلمه رو هم ميذاريم و اجازه ميديم تا گوشت و حبوبات آرام بپزه. بعد از ۲ تا ۳ ساعت که موادمون پخت سيب زميني هارو هم نصف ميکنيم و به آبگوشت اضافه ميکنيم ليمو عماني هارو هم داخل آبگوشت ميريزيم. از قبل ليمو عماني را يکساعت بخيسانيد تا تلخي نداشته باشه. بعد از اضافه کردن سيب زميني و ليمو عماني، رب گوجه فرنگي، نمک و دارچين اجازه ميديم تا موادمون براي ۱ تا۲ ساعت ديگه آرام بپزن. وقتي آبگوشت روغن انداخت، دنبه روبيرون بيارين و با گوشتکوب بکوبين و دوباره داخل آبگوشت برگردونين تاداخل آبگوشت پخش بشه.آبگوشت آماده س براي تهيه گوشت کوبيده استخوان و آب آبگوشت رو جدا کنين و بقيه مواد رو بکوبين.نوش جان
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره