نماد آخرین خبر

ميز رادور/ کمپوت آلبالو کم خوني و ضعف را درمان مي کند

منبع
بيتوته
بروزرسانی
ميز رادور/ کمپوت آلبالو کم خوني و ضعف را درمان مي کند
بيتوته/ براي نگهداري طولاني مدت ميوه ها مي توانيد از روش کمپوت کردن آن ها استفاده کنيد. شما به راحتي مي توانيد آلبالوهاي خود را کمپوت کنيد. و از خوردن آن لذت ببريد. چي لازم دارم: آلبالو 1 کيلوگرم شکر 600 گرم آب 3 ليوان چه جوري درست ميشه: براي تهيه ي کمپوت آلبالو ابتدا آلبالوها را تميز کنيد و خرابي آن را جدا کنيد و ساقه و برگ آن ها را جدا کنيد و سپس آن ها رابشوييد و اجازه بدهيد آب آن ها بروند و خشک شوند. در اين هنگام آب و شکر را داخل قابلمه اي بريزيد و روي شعله ي گاز قرار بدهيد تا آب و شکر حل شود. و آن را کنار بگذاريد تا خنک شود. زماني که آلبالوها خشک شدند آن ها را داخل شيشه اي تميز و خشک قرار بدهيد آن را تکان بدهيد تا آلبالوهاي زيادي داخل شيشه قرار بگيرند. و بعد از آب شکر سرد شده روي آن ها بريزيد تا حدي که روي آلبالوها را کامل بپوشاند و در آن را محکم ببنديد داخل قابلمه اي آب بريزيد و شيشه هاي کمپوت را به صورت وارونه داخل قابلمه قرار بدهيد و آب بايد تا حدي داخل قابلمه باشد که پس از جوش آمدن از قابلمه سر نرود. قابلمه را روي شعله ي متوسط گاز قرار بدهيد و اجازه بدهيد تا آب 15 دقيقه بجوشد. و بعد از آن شيشه را بيرون بياوريد و به صورت وارونه يک روز در يک جا قرار بدهيد. نکاتي براي تهيه ي کمپوت آلبالو : • دقت کنيد اگر زياد بجوشانيد آلبالوها له مي شوند و اگر کمتر بجوشانيد آلبالوها خام مي مانند. • ميزان شکر بستگي به آلبالوها و ذائقه ي شما دارد مي توانيد آن را کم يا زياد کنيد. • کمپوت آلبالو را در جايي خنک و تاريک قرار بدهيد در اين صورت مي توانيد آن را به مدت 1 ماه داخل يخچال نگهداري کنيد. • دقت کنيد براي تهيه ي کمپوت آلبالو هرگز از آلبالوهاي نرم و له استفاده نکنيد. • براي درست کردن کمپوت آلبالو، از شيشه هايي با در فلزي استفاده کنيد. درب آن بايد کاملا سالم و بدون خراشيدگي باشد.
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره