تريپ رو/ چابهار، شهري است که هر ساله گردشگران زيادي را با جاذبهها و خوراکيهاي بينظيرش جذب خود ميکند. همراه با تريپرو تعدادي از اين غذاها را معرفي ميکنيم:
بت ماش
يکي از خوشمزهترين غذاهاي محلي چابهار بت ماش است که بيشتر در فصلهاي پربارش زمستان و بهار طبخ ميشود. طرز تهيه اين غذا تقريبا مثل دمپتخک است که در آن از برنج، ماش و سبزيهاي معطر استفاده ميشود.
تخلان
اين خوراک يکي از غذاهاي سنتي چابهار به حساب ميآيد که با گندم و دنبهي گوسفند پخته ميشود.
تباهگ
در زمان گذشته به دليل کمبود امکانات و نبود يخچال، براي جلوگيري از فساد گوشت روشهاي مختلفي از جمله نمک دود کردن را به کار ميبردند. يکي از قديميترين غذاهاي چابهار که به اين روش آماده ميگردد، تباهگ است.
دوغ پا
مراحل پخت و مواد تشکيل دهنده دوغ پا مانند خورشت قيمه است ولي به جاي ريختن آب بايد به آن دوغ اضافه کرد. معمولا اين غذا را در مراسمهايي مثل ختنه سوران و جشن زايمان ميپزند.
تنورچه
در روش اول، ابتدا گوشت گوسفند را خورد ميکنند، به سيخ ميکشند و درون تنور ميگذارند که پس از 1 ساعت آماده ميشود. در روش دوم پس از ذبح و خالي کردن شکم گوسفند، شکم آن را ميدوزند و به طور کامل در تنور قرار ميدهند.
پلو زعفروني چابهار
اين پلوي خوشعطر به خواص داروييش معروف است که باعث گردش بهتر خون و افزايش ايمني بدن ميگردد. مواد تشکيل دهنده آن مرغ، برنج، زعفران، زيره، ميخک، فلفل دلمهاي، پياز، سير و ادويه هستند.
بازار