نماد آخرین خبر

مصارف رب زرشک در آشپزي و روش تهيه آن

منبع
مجله دلگرم
بروزرسانی
مصارف رب زرشک در آشپزي و روش تهيه آن

مجله دلگرم/ زرشک يکي از بهترين ميوه ها براي لاغري و کاهش وزن مي باشد.
رب زرشک در درمان سنگ کيسه صفرا وسنگ کليه ودر درمان کم خوني و براي کاهش فشار خون و بهبود دردهاي شکمينيز و در درمان آفت دهان در درمان جوش صورت و بدنو ودرپايين آورنده چربي خون و بهبود گوارش و کوچک کننده شکم هم مفيد است.
وتقويت کننده سيستم ايمني بدن هم مي باشد وهمچنين حاوي مقادير قابل توجهي ويتامين ث مي باشد.
خون را تصفيه و ضدعفوني مي‌کند و دردر کاهش قند خون هم موثرمي باشدبه همين دليل است در پيش گيري از ديابت مفيد است.
بهترين دوست کبد و پوست وروشن کننده پوست صورت هم مي باشد.
همچنين زرشک در مخلوط با مقداري آب سيب و کمي آب ليمو درجهت نارسايي‌هاي قلبي و تپش قلب هم مفيد است .

موارد مصرف رب زرشک:
استفاده در انواع خورش هاي ترش مزه
مزه دار کردن جوجه کباب
تهيه آب زرشک
استفاده روي بستني
 چي لازم دارم:
زرشک 3 کيلوگرم
آب 5 ليوان
نمک 2 قاشق غذاخوري
 چه جوري درست ميشه:
ابتدا زرشک را شسته تا کاملا تميز شود.
زرشکها را در پنج ليوان آب به مدت ۲۴ ساعت خيس کنيد.
بعد از ۲۴ ساعت زرشک همراه آب و نمک را در مخلوط کن ريخته تا زماني که خوب له شود.
سپس آن را از صافي رد کنيد.
نيمي از آب زرشک رد شده از صافي را در ظرف مسي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد.
وقتي به جوش آمد مابقي آب زرشک را کم کم اضافه کنيد.
در جوش آخر اگر کف هاي روي ظرف جرم باشد بايد حتما سوا شوند؛ در غير اين صورت نيازي نيست که آنها را برداريد.
به مدت ۳ تا ۴ ساعت بايد زمان بدهيد تا آب زرشک در حرارت کم بجوشد تا غليظ شود.
نکته : استفاده از ديگ مسي باعث مي شود رب زرشک تيره نشود

کاربرد رب زرشک در آشپزي:
ميتوانيد يک قاشق از آن را درون يک ليوان آب يخ بريزيد و هر زمان که خواستيد براحتي آب زرشک نوش جان کنيد.
يک قاشق چايخوري رب زرشک را روي بستني بريزيد و طعم دلپذيرش را بخاطر بسپاريد.
براي مرينيت کردن جوجه کباب از اين رب استفاده کنيد.
درون آب مرغ برا تهيه زرشک پلو و مرغ نصف قاشق چايخوري بريزيد و طعم متفاوت آن را احساس کنيد.
همچنين در تهيه خورشهاي ترش مزه ميتوانيد از آن استفاده کنيد.


به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره