غذاي اصلي/ جوجه ترش شمالي را براي ناهار فردا بپزيد

اطلاعات/ جوجه ترش يکي از انواع غذاهاي خوشمزه و پر طرفدار شمال کشور است که طعمي ترد و لذيذ دارد و تهيه آن را در خانه به شما پيشنهاد ميکنيم.
چي لازم دارم:
پياز بزرگ ۱ عدد
مغز گردو ۸ عدد
فيله مرغ ۶۰۰ گرم
روغن مايع به اندازه کافي
رب انار ۲ قاشق غذاخوري
نمک و فلفل به اندازه کافي
ماست پر چرب ۲ قاشق غذاخوري
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوري
چطور بپزم:
فيله مرغ را به صورت مربعي خرد کنيد. پياز را رنده کرده و در يک کاسه بزرگ بريزيد. سپس گردو را آسياب کرده و به آن بيفزاييد. ماست، زعفران، روغن مايع، نمک و فلفل و رب انار را اضافه کنيد و تکههاي مرغ را در اين ترکيب بريزيد. در صورت تمايل ميتوانيد سبزيهاي معطر هم به اين ترکيب بيفزاييد. مواد را با دست زير و رو کنيد تا کاملا با هم مخلوط شوند و تمام تکههاي گوشت مرغ را پوشش دهند. روي کاسه را با يک سلفون بپوشانيد و آن را به مدت ۴ ساعت در يخچال قرار دهيد تا گوشت مرغ طعم دار شود. سپس تکههاي مرغ را به سيخ بکشيد و روي منقل کباب کنيد. اگر ميخواهيد کباب را در تابه درست کنيد از سيخ چوبي استفاده کنيد و سيخها را ته يک تابه که از قبل آن را چرب کردهايد قرار داده، در تابه را بگذاريد و روي شعله مناسب بپزيد.
نکته:
در صورت تمايل ميتوانيد در مايه جوجه ترش، از آب نارنج يا قوام نارنج هم استفاده کنيد تا جوجهها طعمي ترشتر بگيرند.