طرز تهيه کلوچه لاهيجان خانگي با روش محلي و اصلي

ستاره/ کلوچه خوشمزهترين سوغات شمال کشور و يکي از محبوبترين شيرينيهاي ايراني است. طعم لذيذ کلوچه وکوکي گردويي لاهيجان با چاي يا قهوه در يک عصر دلپذير را نميتوان با چيز ديگري عوض کرد. شما ميتوانيد کلوچه نرم و خوشمزه لاهيجان را با طعمهاي گردويي و نارگيلي و ... بپزيد و نوش جان کنيد. کلوچه اصل لاهيجان علاوه بر طعم بينظير، طرز تهيه و پخت آساني دارد. بنابراين ميتوانيد کلوچه نرم و محلي لاهيجان را به آساني در منزل، با طعم دلخواهتان بپزيد و آن را با يک نوشيدني گرمميل کنيد. پس در ادامه با هم طرز تهيه کلوچه لاهيجان خانگي را بررسي ميکنيم.
مواد لازم براي تهيه کلوچه محلي لاهيجان خانگي با طعم گردو
گردوي خرد شده350 گرم
تخم مرغ6 عدد
روغن مايع100 گرم
روغن جامد يا کره300 گرم
پودر قند450 گرم
کشمش پلويي350 گرم
بيکينگ پودر1 قاشق چايخوري
وانيل يک هشتم قاشق چايخوري
شير250 ميلي ليتر
آرد قنادي850 گرم
دستور پخت کلوچه لاهيجان گردويي در منزل
ابتدا درجه حرارت فر را روي 160 درجه سانتي گراد تنظيم کنيد تا در اين حين که مشغول آماده کردن مواد لازم براي پخت کلوچه اصل لاهيجان هستيد، فر داغ و آماده شود.
بيکينگ پودر و آرد رو با هم مخلوط کنيد.
نکته: براي اينکه مواد کلوچه کاملا يکدست باشد، بهتر است قبل از مخلوط کردن با بيکينگ پودر، آرد را خوب الک کنيد.
روغن جامد يا کره و پودر قند رو حدود 7 دقيقه با همزن بزنيد تا يکنواخت و لطيف شود.
روغن مايع را به مواد بالا اضافه کرده و حدودا سه دقيقه با همزن هم زده تا خوب مخلوط شده و دوباره حالت پفکي بگيرند.
تخم مرغها را به مواد کلوچه اضافه کنيد و هر کدام رو 1به مدت دقيقه هم بزنيد.
نکته: بهتر است براي اين که هم زدن مواد آسانتر شود و مخلوط يکدست باشد، تخم مرغها را يکي يکي به مواد اضافه کنيد.
حالا نوبت اضافه کردن وانيل و شير به مواد است.
نکته: وانيل باعث ميشود بوي بد تخم مرغ از بين برود و شما ميتوانيد از مايع وانيل يا پودر وانيل مرغوب استفاده کنيد.
حالا مخلوط آرد و بيکينگ پودر را بايد به مواد بالا اضافه کنيد. اما براي سهولت هم زدن وهمچنين يکدست بودن مواد، آنها را با الک کردن و به آرامي داخل مواد ميريزيم.
حالا گردوي خرد شده و کشمش را چرخ کرده و با کمي دارچين مخلوط کنيد.
از اين مواد لاي کلوچه گذاشته و آن را پهن کنيد.
براي اينکه مواد را داخل فر بگذاريد بهتر است براي اينکه از چسبيدن کلوچهها روي سيني فر يا ظرف پيرکستان جلوگيري کنيد، روي آن کاغذ روغني بگذاريد.
کلوچه ها را با فاصله از هم روي کاغذ روغني بريزيد زيرا در حين پخت کلوچهها پف ميکنند و ممکن است به هم بچسبند.
بسته به ضخامت کلوچهها 15 تا 20 دقيقه توي فر بپزيد.
اگر دوست داريد رنگ روي کلوچهها کمي قهوهاي شود، در دقايق آخر براي زمان کمي شعله بالاي فر را روشن کنيد اما حواستان باشد بيش از اندازه نشود!
در آخر
اين کلوچه همانطور که از نامش پيداست سوغات لاهيجان است، اما حالا با اين آموزش ميتوانيد اين سوغات خوشمزه را در خانه بپزيد و ميل کنيد.