نماد آخرین خبر

«دوپيازه ميگو» غذاي مقوي هرمزگاني

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
«دوپيازه ميگو» غذاي مقوي هرمزگاني

باشگاه خبرنگاران/ در اين مطلب دستورالعمل تهيه دوپيازه ميگو آموزش داده شده است.
 دوپيازه ميگو  يکي از غذا‌هاي خوشمزه و مقوي استان هرمزگان است و  سرشار از پروتئين و فسفر مي‌باشد. متاسفانه برخي از افراد به دليل بوي بد و يا ظاهر ميگو آن را دوست ندارند. اما خوردن ميگو براي کودکان در حال رشد و کساني که مشکل قلبي و استخواني دارند بسيار مفيد مي‌باشد.

چي لازم داريم:
- ميگو ۵۰۰ گرم
- پياز ۲ عدد

- سيب زميني ۲ عدد
- سير ۵ حبه
- آبليمو ۱ قاشق غذا خوري
- سرکه ۱ قاشق مربا خوري
- سس تارتار ۲ قاشق غذا خوري
- آب پياز نصف پيمانه
- سس فلفل ۱ قاشق مربا خوري
- زردچوبه نصف قاشق چاي خوري
- دارچين نصف قاشق چاي خوري
- زنجبيل نصف قاشق چاي خوري
- نمک و فلفل به مقدار لازم

 
چجوري بپزيم:
مرحله اول پاک کردن ميگو است. بعد از اينکه به خوبي ميگو را پاک کرديد و شستشو داديد. آن‌ها را در يک صافي قرار دهيد تا آب آن‌ها خارج شود. مرحله بعدي که بسيار مهم مي‌باشد، گرفتن بوي ميگو است. براي اين کار در يک قابلمه مقداري آب بريزيد و بر روي اجاق گاز بگذاريد.
بعد از اينکه آب به جوش آمد، سپس ۱ پياز و چند حبه سير را پوست بگيريد و بشوييد و به چهار قسمت تقسيم کنيد؛ و آن‌ها را به همراه مقداري آبليمو و برگ بو در قابلمه قرار دهيد و ميگو را اضافه کنيد. بعد از گذشت چند ثانيه ميگو را از قابلمه خارج کنيد.

همين که ميگو چند جوش بزند و رنگ آن کمي تغيير کند کافي است. اگر ميگو مدت زيادي در آب جوش بماند بافت آن خيلي سفت خواهد شد. وقتي که ميگو را از قابلمه خارج کرديد آن را آبکش نماييد. بعد از اينکه ميگو‌ها را آبکش کرديد آن‌ها را در يک صافي قرار دهيد، تا آب آن خارج شود.
پياز‌ها و سير‌هاي باقي مانده را پوست بگيريد و بشوييد؛ و بر روي تخته آشپزخانه به صورت نگيني خرد کنيد. سپس يک ماهيتابه که مقداري روغن مايع را در آن بريزيد و بر روي اجاق گاز قرار دهيد. بعد از اينکه روغن داغ شد، پياز و سير را خرد شده را به تابه اضافه کنيد و تفت دهيد.

بعد از اينکه پياز سرخ شد، ميگو را به تابه اضافه کنيد و تفت دهيد. سپس در ادامه کمي رب گوجه فرنگي را به تابه اضافه کنيد و خوب هم بزنيد؛ و تفت دهيد تا بوي خامي رب از بين برود. سپس مقداري آبليمو و ادويه‌ها آماده شده را به تابه اضافه کنيد؛ و خوب مواد را هم بزنيد و مواد را با يکديگر تفت دهيد.
در مرحله بعد سيب زميني را پوست بگيريد و بشوييد و بر روي تخته آشپزخانه به صورت قطعات مکعبي خرد کنيد؛ و در يک قابلمه با مقداري آب بريزيد و نيم پز کنيد. در ادامه سيب زميني‌ها را در يک تابه که در آن روغن ريخته ايد و بر روي اجاق گاز با حرارت ملايم قرار داده ايد، بريزيد و تفت دهيد تا سرخ شوند.

سپس سيب زميني‌هاي سرخ شده را به ميگو اضافه کنيد و مواد را هم بزنيد تا مخلوط شوند. نوبت آماده کردن سس دوپيازه ميگو مي‌باشد. براي اين کار آب پياز را که از قبل آماده کرده ايد را به يک کاسه اضافه کنيد و به آن سس تارتار، زعفران آب شده، آبليمو، سس فلفل و سس گوجه فرنگي اضافه کنيد و خوب مواد را هم بزنيد.
در نهايت سس آماده شده را به تابه ميگو اضافه کنيد و مواد را به خوبي هم بزنيد تا طعم سس به خورد آن ميگو و سيب زميني برود؛ و به مدت ۱۵ دقيقه به آن خوراک اجازه دهيد تا در دماي کم اجاق گاز پخته شود.
بعد از آماده شدن خوراک دوپيازه ميگو، آن را در يک ظرف مناسب بکشيد و به همراه برنج يا نان در کنار ترشي بندري سرو کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar