طرز تهيه آش دوغ اردبيل اصل و خوشمزه


باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم دستورالعمل تهيه آش دوغ اردبيل را به شما آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.
چي لازم داريم:
دوغ ۴ تا ۴/۵ کيلو
سبزي آش (گشنيز، اسفناج، سيرتازه، شويد (چندتاشاخه) تره) حدوداخردشده۳۰۰گرم
نخود پخته شده۱پيمانه
برنج شسته شده ۱پيمانه
تخم مرغ۱عدد
آرد۱قاشق غذاخوري
نمک به مقدار لازم
چجوري درست ميشه:
گوشت قلقلي (۱۰۰گرم گوشت نوک قاشق نمک آرد يه قاشق کوچيک) باهم مخلوط ميکنيد و با دست به اندازه فندق درست ميکنيد.
دوغ رو داخل قابلمه ميريزيم و يه کاسه برميداريد برنج و آرد و تخم مرغ رو باهم ميزنيم تا يکدست بشه و به دوغ اضافه ميکنيم و مدام هم ميزنيم تا دوغ به جوش بياد و ديگه هم زدن نميخواد اول ساقههاي خردشده سير رو ميريزيم بعد چند دقيقه سبزي آش رو بهش اضافه ميکنم و شعله رو کم ميکنم تا هم سبزي بپزه و هم جا بيفته نخود پخته شده رو هم اضافه ميکنيم و درآخر کوفتههاي که آماده کرديد رو اضافه کنيد و بزاريد چند دقيقه بمونه تا بپزه وقتي سير تازه ميريزيد نياز به سير خشک نداره، ولي اگه دوست داريد له کنيد يا آسياب کنيد ونوش جان کنيد.