چگونه کيک ساده بدون وانيل تهيه کنيم؟

نمناک/ استفاده از وانيل در تهيه کيک باعث خوش عطر شدن کيک مي شود و بوي زهم تخم مرغ را مي گيرد و اگر دنبال جايگزين وانيل در کيک پختن هستيد حتما بايد بدنبال مواد و ادويه هايي برويد که عطر خوبي داشته باشند با همراه باشيد تا 5 مورد از اين مواد را به شما معرفي کنيم.
بهترين جايگزين وانيل در تهيه کيک:
پودر کاکائو
خواص پودر کاکائو : پودر کاکائو به کاهش فشار خون کمک مي کند و خطرات حمله قلبي و سکته مغزي را به شدت کاهش مي دهد.
نحوه استفاده: پودر کاکائو مي تواند عطر و بوي خاصي به کيک شما بدهد و براي استفاده از آن شما مي توانيد مقداري از آرد کم کنيد و 2 الي 3 قاشق پودر کاکائو اضافه کنيد البته اگر تمايل به درست کردن کيک کاکائويي داريد از اين روش استفاده کنيد.
هل سابيده
خواص هل :هل به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک مي کند و به درمان ديابت و افسردگي نيز کمک مي کند اما اينها تنها خواص هل سبز نيستند و فوايد قابل توجهي در اين ريز خوش عطر وجود دارد.
نحوه استفاده :شما مي توانيد به جاي وانيل از يک قاشق هل سابيده شده استفاده کنيد و آن را به هنگام هم زدن تخم مرغ اضافه کنيد تا بوي زهم تخم مرغ را بگيرد.
دارچين
خواص دارچين:در يک دوره اي دارچين حتي بيشتر از طلا ارزش داشت ؛ اين ادويه، يکي از قديمي ترين ادويه هاي شناخته شده است در واقع اين ادويه محبوب پر از مزايا براي سلامتي است که شما را متعجب خواهد کرد
نحوه استفاده: دارچين را به مانند هل در زمان همزدن تخم مرغ به اندازه يک قاشق اضافه ميکنيم.
پوست پرتقال رنده شده
خواص پوست پرتقال: پوست پرتقال داراي خواص فراواني از جمله کاهش فشارخون، سرکوب افسردگي و اضطراب ، بهبود عملکرد قلب و ... است.
نحوه استفاده: پوست پرتقال يکي از بهترين جايگزين هاي وانيل مي باشد چون عطر بي نظيري به کيک مي دهد و براي استفاده شما بايد پوست نارنجي پرتقال را رنده کنيد و موقع هم زدن تخم مرغ به اندازه يک قاشق اضافه کنيد تا هم بوي زهم تخم مرغ را بگيرد و هم مزه پرتقالي به کيک بدهد.
گلاب
خواص گلاب: گلاب را به جرات مي توان معجزه طبيعت ناميد. خواص و فوايد بسياري در اين عصاره قرار دارد که در درمان بسياري از درد ها و بيماري ها مي تواند موثر باشد
نحوه استفاده: مي توانيد از مقدار مايعات ديگر کيک کم کنيد و مقداري گلاب اضافه کنيد تا عطر و بوي خاصي به کيک شما بدهد.مثلا وقتي مي خواهيد يک ليوان شير به کيک اضافه کنيد مقداري از شير را کنار بگذاريد(حدود 1/4) و سپس به اندازه همان گلاب اضافه کنيد.