ماکاروني با طعم سويا و گشنيز

خراسان/ مواد لازم
ماکاروني رشتهاي -۳۰۰ گرم
سيبزميني رنده شده - يک عدد متوسط
هويج رنده شده - يک عدد
پياز- 3عدد
سويا -۱۰۰ گرم
ادويه - به مقدار لازم
رب – 3 قاشق غذاخوري
آبنارنج – 3 قاشق غذاخوري
گشنيز تازه خردشده – 3 قاشق غذاخوري
طرز تهيه
1- براي آماده کردن سس ماکاروني ابتدا پياز را بهخوبي تفت دهيد و سپس گشنيز تازه خردشده را به همراه سيبزميني و هويج رنده شده به پياز اضافه کنيد.
2- بعد از خيس خوردن سويا و گرفتن آب اضافه آن ميتوانيد آن را به ترکيب اضافه کنيد.
3- در زمان تفت خوردن آبنارنج، رب و ادويه را اضافه کنيد و چند دقيقه در ظرف را بگذاريد تا سس بهخوبي قوام يابد.
4- بعد از آبکشي کردن ماکاروني ميتوانيد از تهديگ سيبزميني استفاده کنيد و بهصورت لايهلايه سس را روي ماکاروني بريزيد و مدت ۴۵ دقيقه به آن اجازه دهيد تا بهخوبي پخته شود.