غذاي ملل/ با قارچ سوخاري عطش فست فود را برطرف کنيد

شور و شيرين/ چي لازم دارم:
تخممرغ همزده........... 3 عدد
پودر سوخاري ...........4 پيمانه
پنير پارمسان رنده کرده............... 1 پيمانه
پيازچهي خرد کرده..................يکسوم پيمانه
نمک و فلفل ...............به ميزان لازم
قارچ ............ 400 گرم
روغن مخصوص سرخ کردني............ به ميزان لازم
پيازچه ...................براي تزئين به ميزان لازم
چطور بپزم:
تخممرغها را در ظرفي بريزيد و کنار بگذاريد. آنگاه پودر سوخاري، پنير پارمسان، پيازچه، نمک و فلفل را در بشقاب ديگري بريزيد و با هم مخلوط کنيد. سپس قارچها را ابتدا در تخممرغ و بعد در مخلوط پودر سوخاري بغلتانيد و دوباره آنها را ابتدا در تخممرغ و بعد در مخلوط پودر سوخاري بغلتانيد و کنار بگذاريد. حال روغن را در ظرف مناسبي بريزيد و روي اجاق داغ کنيد. اکنون قارچها را در روغن فراوان سرخ کنيد و بعد روي هولهي کاغذي آشپزخانه قرار دهيد تا روغن اضافياش گرفته شود. اينک قارچها را براي پذيرائي در ظرف مناسبي بريزيد و با پيازچه بيارائيد.
خواص قارچ
قارچهاي خوراکي ارزش غذايي خوبي دارند و به همين دليل ميتوانند در کنار سبزيجات پرخاصيت ميهمان هميشگي سبد غذايي خانوادهها شوند. قارچها کالري کمي دارند، هيچگونه چربي يا کلسترولي در آنها پيدا نميشود و مقدار نمک بسيار کمي دارند. گروهي از ويتامينها و املاح معدني مهم مانند سلنيوم، پتاسيم، ريبوفلاوين، نياسين، ويتامين D و … هم در قارچها وجود دارد.