نماد آخرین خبر

نان برنجي شمالي ميان وعده اي خوشمزه

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
نان برنجي شمالي ميان وعده اي خوشمزه

باشگاه خبرنگاران/  نان برنجي شمالي شيريني سنتي آملي‌هاست که هر وقت شادي در راه باشد مي‌پزند. مثل عيد نوروز، عروسي و يا موقعي که کسي به سفر زيارتي رفته باشد. در ادامه قصد داريم دستورالعمل تهيه اين شيريني خوشمزه را به شما عزيزان آموزش دهيم.

چي لازم داريم:

۱ پودرقند ۱ پيمانه
۲ بکينگ پودر ۱/۲ قاشق مرباخوري
۳ وانيل کمي
۴ زرده تخم مرغ ۲ عدد
۵ آرد برنج ۳ پيمانه الک شده
۶ پودر هل ۲ قاشق مرباخوري
۷ آرد سفيد ۱ پيمانه الک شده
۸ مخلوط روغن و کره ۲ پيمانه


چجوري درست کنيم:

مخلوط روغن و کره پودر قندو با همزن مي‌زنين تا کاملا پوک بشه.
زرده تخم مرغ و وانيل و اضافه مي‌کنيم کمي مي‌زنيم و بعد همزن و خاموش مي‌کنيم.
هل و بکينگ پودر و اضافه مي‌کنيم.
حال نوبت اضافه کردن آرد به مخلوط است. ابتدا نصفشو يکباره اضافه مي‌کنيم و با ليسک هم مي‌زنيم و مابقي آرد رو کم کم اضافه مي‌کنيم و با دست هم مي‌زنيم.
اين خمير حتما بايد تو يخچال به مدت ۱۲ ساعت استراحت کنه.
خمير و شل‌تر بر مي‌داريم، چون تو استراحت سفت ميشه.
بعد از ۱۲ ساعت، گلوله‌هاي کوچيک از خمير برداشته تو سيني فر مي‌چينيم. احتياجي به کاغذ روغني هم نيست.
روي شيريني رو ميتونيم مهر بزنيم و خرفه بپاشيم.
درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتيگراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقيقه.

نکاتي جهت پخت بهتر نان برنجي شمالي:
نکته ۱: زير شيريني کمي تغيير رنگ داد شيريني حاضره ميزاريم کاملا خنک بشه از سيني جدا مي‌کنيم.
نکته ۲: بافت شيريني نبايد خشک باشه پس تو اضافه کردن آرد دقت کنيد و حتما زمانش تو فر چک بشه.
نکته ۳: اگر خمير بعد استراحت شل بود آرد شيريني پزي اضافه بشه ديگه آرد برنج استفاده نمي‌کنيم.
نکته ۴: کره محلي دوغش گرفته بشه.
نکته ۵: روغن جامد حتما صاف بشه.
نکته ۶: يه سري از شيريني رو ساده و يه سري رو زعفراني درست کردم.
نکته ۷: من مهر نزدم با ماسوره ساده روش چند تا خط انداختم.

منبع: کيک يار

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره