نخود پلو غذايي با خواص دارويي بسيار!
کوکپد/ با طرز تهيه نخود پلو غذايي با خواص دارويي بسيار! آشنا شويد.
خواص نخودفرنگي👇
نخودفرنگي منبع خوب ويتامين C است و اين ويتامين خواص آنتياکسيداني داشته و به سلامت استخوانها، غضروفها، دندانها و لثه ها کمک ميکند. علاوه بر اين ويتامين C باعث جذب بهتر آهن موجود در مواد غذايي شده و به بهبود زخمها کمک زيادي ميکند
۱_منبع آنتياکسيدانها
۲_لوتئين و زآگزانتين
۳_پروتئين
۴_فيبرهاي غذايي
۵_ويتامين C
۷_آهن
۱۰_ويتامين B۱
۱۱_فسفر
۱۲_کلسيوم
۱۳_پيشگيري از افسردگي
مواد لازم براي ۴ تا ۵ نفر
3 پيمانه برنج
150 گرم گوشت چرخ کرده
100 گرم نخود فرنگي
1 ق غ رب گوجه
1 ق غ پياز سرخ شده
نصف هويج کوچک (دلخواه)
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدارم لازم
مراحل
ابتدا نخودفرنگي و هويج (دلخواه) را پخته. گوشت چرخ کرده و ادويه ها را تفت مي دهيم تا پخته شود و بعد نخود فرنگي و رب گوجه و پياز سرخ شده را اضافه کرده و باز هم تفت مي دهيم.
برنج را آبکش کرده و مواد را لا به لاي آن مي ريزيم و مي گذاريم تا دم بکشد. نوش جان