نماد آخرین خبر

طرز تهيه ترشي غوره انگور خانگي؛ خوشمزه و چربي زدا

منبع
ستاره
بروزرسانی
طرز تهيه ترشي غوره انگور خانگي؛ خوشمزه و چربي زدا

ستاره/ اسم ترشي غوره را شايد کمتر شنيده باشيد اما حالا که فصل غوره است بهتر است آن را درست کنيد و امتحان کنيد. بدون شک از طعم ترش آن خوشتان مي‌آيد و طرفدار آن مي‌شويد. مخصوصا که غوره فوايد زيادي دارد و براي افراد مبتلا به چربي خون مثل آب روي آتش است و در کنار سالاد به عنوان چربي سوز قوي عمل مي‌کند. اين ترشي خوشمزه تقويت کننده کبد است و يک ضد عفوني کننده قوي و طبيعي براي بدن . با هم طرز تهيه اين ترشي را مي‌خوانيم.

مواد لازم براي تهيه ترشي غوره خوشمزه
غوره ۵۰۰ گرم
سرکه (سفيد)۵۰۰ گرم
نمک به مقدار لازم

طرز تهيه مرحله به مرحله ترشي غوره خانگي
براي تهيه اين ترشي در منزل غوره‌ها را با مواد ضدعفوني کننده سبزيجات خوب بشوييد و آبکش کنيد. سپس دم غوره‌ها را جدا کنيد.
ظرف مناسبي براي نگه داشتن ترشيتان انتخاب کنيد و آن را خوب خشک کنيد. توجه کنيد اگر ظرفتان خيس باشد باعث خرابي ترشي مي‌شود.
نکته: بهترين ظرف براي نگه داشتن ترشي ظروف شيشه‌اي هستند اما اگر به ظرف شيشه‌اي دسترسي نداريد از ظروف پلاستيکي هم مي‌توانيد استفاده کنيد.
غوره‌ها را داخل ظرف شيشه‌اي مي‌ريزيم و نمک و سرکه سفيد را روي آن ريخته و در شيشه را مي‌بنديم.
در ظرف را خوب ببنديد و آن را به مدت حداقل 10 روز در محيطي به دور از نور مستقيم خورشيد نگه داريد. ترشي شما بعد از 10 روز قابل استفاده است.


 نکات و ترفندهاي تهيه ترشي غوره
براي نگهداري انواع ترشيجات بهتر است از ظروف پلاستيکي استفاده نکنيد و به جاي آن از ظروف شيشه‌اي استفاده کنيد، زيرا  ظروف پلاستيکي در دراز مدت  باعث توليد مواد سمي و مضري مي‌شود.
در تهيه اين ترشي مي‌توانيد به جاي سرکه سفيد از آب خود غوره استفاده کنيد تا طعم ترشي خوشمزه‌تر و لذيذتر شود؛ البته اين نوع ترشي "غوره غوره" نام دارد.
براي جلوگيري از کپک زدن غوره ترشي مي‌توانيد شيشه ترشي را داخل آبجوش بجوشانيد تا به خوبي ضدعفوني شود. 
 دقت کنيد که سرکه روي غوره‌ها را کاملا بپوشاند تا ترشي کپک نزند.
براي جلوگيري از کپک زدن ترشي حتما دقت کنيد که غوره‌هايتان پس از شست و شو کاملا خشک باشند و دم آن‌ها گرفته شده باشد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره