چگونه کيک بدون بيکينگ پودر درست کنيم؟

نمناک/ شايد باورش سخت باشه که کيک را بدون بکينگ پودر تصور کنيم ولي گاهي بنا به دلايلي نمي توانيم از بکينگ پودر استفاده کنيم و بايد بتوانيم از مواد جايگزين استفاده کنيم تا کيک خانگي که درست ميکنيم مثل قبل پف دار و خوش طعم باشه با ما همراه باشيد تا 9 جايگزين بکينگ پودر در تهيه کيک را به شما معرفي کنيم.
جايگزين هاي بيکينگ پودر در طرز تهيه کيک بدون بکينگ پودر:
ترکيب جوش شيرين با آب دوغ:
آب دوغ به دليل خاصيت اسيدي که دارد وقتي با جوش شيرين ترکيب ميکنيم مي تواند همان خاصيت بکينگ پودر که باعث پف دار شدن کيک مي شود را داشته باشد.(100 گرم آب دوغ با 1 گرم جوش شيرين ترکيب شود)
ترکيب جوش شيرين با ملاس:
ملاس بيشتر به عنوان شکر تصفيه شده استفاده مي شود و ملاس خاصيت اسيدي فوق العاده ايي دارد و براي 80 گرم ملاس 1 گرم جوش شيرين نياز است.
ترکيب جوش شيرين با آبليمو يا سرکه:
آبليمو و سرکه هر دو حالت اسيدي دارد و به راحتي با جوش شيرين که حالت باز دارد واکنش نشان مي دهند و شما مي توانيد به جاي استفاده از 10 گرم بکينگ پودر از 2 گرم جوش شيرين و 5 گرم آبليمو و يا سرکه استفاده کنيد.
ترکيب جوش شيرين با آب گاز دار:
آب گازدار حاوي جوش شيرين است و مواقعي بجاي بکينگ پودر استفاده مي کنيم که خيلي بدنيال حجيم شدن کيک و شيريني نباشيم چون اين آب مقدار کمي حجيم مي کند و براي استفاده در پنکيک بسيار مناسب مي باشد.همچنين آب گازدار را مي توانيد در تمام کيک ها به جاي آب معمولي استفاده کنيد که باعث مي شود کيک و شيريني شما سبک شود.
ترکيب جوش شيرين با پودر کرم تاتار:
پودر تارتار يک اسيد قوي است که به آن هيدروژن پتاسيم مي گويند و براي پف کردن کيک بسيار مناسب مي باشد و مي توانيد بجاي هر 10 گرم بکينگ پودر ،2 گرم جوش شيرين و 4 گرم پودر تارتار استفاده کنيد.
استفاده از سفيده تخم مرغ:
سفيده تخم مرغ اگه به خوبي زده بشه جايگزين خوبي براي بکينگ پودر مي تواند باشد و کيک را به خوبي پف دار ميکند.توجه داشته باشيد که سفيده را درآخرين مرحله به مواد کيک اضافه کنيد و فقط ترکيب کنيد نياز نيست هم بزنيد چون پف کيک گرفته مي شود.
ترکيب جوش شيرين با ماست:
يکي از ساده ترين جايگزين بکينگ پودر ماست است چون حالت اسيدي دارد و با ترکيب آن با جوش شيرين باعث پف کيک مي شود.به جاي 10 گرم بکينگ پودر از ،2 گرم جوش شيرين و 100 گرم ماست استفاده کنيد.
ترکيب جوش شيرين با باترمليک:
باترميلک يک اسيد است و به آساني با جوش شيرين که يک باز است واکنش نشان مي دهد و وقتي در پختن کيک از آن استفاده کنيم اين واکنش باعث ايجاد حباب هايي مي شود و کيک به خوبي پف مي کند.به جاي 10 گرم بکينگ پودر از ،2 گرم جوش شيرين و 100 گرم باترميلک استفاده کنيد.
ترکيب جوش شيرين با شير ترش:
شير ترش خود به عنوان جانشين باترميلک نيز شناخته مي شود و همچنين مي توانيد با ترکيب آن با جوش شيرين در موقع کيک پزي، کيک خود را پف دار کنيد.به جاي 10 گرم بکينگ پودر از ،2 گرم جوش شيرين و 100 گرم شير ترش استفاده کنيد.
نکته مهم :وقتي مايعات جديدي مانند شير ترش و... به کيک اضافه مي کنيد به همان اندازه از مايعات دستور تهيه کيک کم کنيد تا کيک شما خراب نشود.