عصرانه/ کيک سيب و عسل شگفتانهاي براي امروز
مجله قرمز/ مواد لازم:
۳ عدد تخم مرغ بزرگ
۳/۴ پيمانه عسل
۱/۲ پيمانه شکر سفيد
۱/۴ پيمانه شکر قهوهاي روشن
۱ و ۱/۴ پيمانه روغن کانولا
۱ و ۱/۲ قاشق چاي خوري وانيل
۳ پيمانه آرد مخصوص شيريني
۱ قاشق چايخوري بيکينگ پودر
۱ قاشق چايخوري جوش شيرين
۱ و ۱/۲ قاشق چايخوري دارچين
۳/۴ قاشق چايخوري نمک
۱/۴ قاشق چايخوري ادويه کيک
کمي پودر ميخک
۴ عدد سيب گرني اسميت يا سيب زرد سفت؛ پوست کنده، هسته گرفته و رنده شده
مواد لازم براي آيسينگ
۱ پيمانه + ۳ قاشق پودر شکر
۱/۴ قاشق چاي خوري وانيل
۱ تا ۲ قاشق غذاخوري مکمل قهوه (کافي ميت مايع)
وسايل لازم
قالب کيک ۹ اينچي، توري خنک کننده، کاغذ فر، کيسه زيپ لاک، الک قنادي
زمان پخت: ۷۵ دقيقه
طرز تهيه کيک سيب و عسل روش هاشانا
فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سلسيوس روشن کنيد. در يک کاسه بزرگ تخم مرغها را شکسته و خوب بهم بزنيد تا زماني که يکنواخت شوند. عسل، شکر سفيد، شکر قهوهاي، روغن و وانيل را افزوده و خوب بهم بزنيد. در يک کاسه متوسط ديگر آرد، بيکينگ پودر، جوش شيرين، دارچين، نمک و ادويه کيک را ريخته و با هم مخلوط کنيد. آرد را به مخلوط مايع اضافه کنيد و خوب بهم بزنيد تا مخلوط شوند. سيب رنده شده را به آن اضافه کرده و مخلوط کنيد.
قالب شيريني را با اسپري آشپزي چرب کنيد، به طوري که کل سطح داخلي آن پوشش داده شود. مواد خميرتان را درون قالب بريزيد. ارتفاع قالبها با هم فرق دارد، بنابراين دقت کنيد که ۳/۴ يا کمتر از ارتفاع قالب پر شود. بيشتر از ۳/۴ قالب را پر نکنيد چون باعث ميشود که مواد کيک شما به هنگام پختن سرريز شود. با استفاده از يک قاشق خمير را به سمت بيرون قالب فشار دهيد، کمي به ديوارههاي قالب فشار دهيد. اين کار باعث ميشود تا حبابهاي هوا که ممکن است زيبايي کيک شما را خراب کند، خارج شوند. سطح رويه خمير و همه ديوارههاي قالب را صاف کنيد.
کيک را در فر از پيش گرم شده به مدت ۷۵ تا ۹۰ دقيقه بپزيد. وقتي لبههاي آن تيره شدند و کاملا از ديواره قالب جدا شدند و رويه کيک کاملا قهوهاي رنگ شدف يک خلال دندان را در به خوبي در درون ضخيمترين قسمت کيک فرو کنيد. اگر چنگال تميز بيرون آمد، پس کيک آماده است. اين کيک کمي مرطوب است، بنابراين راحت آن را خارج کنيد و اگر مطمئن نيستيد که کاملا پخته است آن را کمي بيشتر بگذاريد (پخت آن نبايد خيلي طولاني شود چون خشک خواهد شد).
کيک درون قالب را به مدت ۱۰ دقيقه کنار بگذاريد ت خنک شود، سپس يک ظرف گرد پهن مثل يک بشقاب بزرگ يا ديس گرد را روي آن بگذاريد و کيک را برگردانيد. اگر کيک چسبيده است و جدا نميشود از يک چاقوي پلاستيکي با دقت براي جدا کردن کيک از ديواره و حفره مرکز آن استفاده کنيد. اجازه دهيد که کيک به طور کامل خنک شود (خنک نگه داشتن کيک قبل از ريختن مواد شيرين روي آن بسيار مهم است).
حالا زمان تزئين کيک است. تزئين کيک را همان روزي که ميخواهيد آن را مصرف کنيد انجام دهيد. اين کيک مرطوب است و تمايل به جذب کردن شکر پودر شده دارد، علاوه بر اين آيسينگ تازه زيباتر به نظر ميرسد. براي اينکه همه چيز مرتب باشد، بهتر است که کيک را روي توري خنک کننده کيک با يک تکه کاغذ قنادي بگذاريد تا شکر اضافي روي آن ريخته شود. اگر توري شيريني پزي نداريد ميتوانيد خيلي راحت آن را روي يک بشقاب بزرگ بگذاريد. ابتدا ۳ قاشق شکر پودر شده را در يک الک دستي بريزيد. شکر را روي کيک بوسيله حرکت دادن الک دستي بپاشيد تا شکر روي سطح کيک را بگيرد.
بعد آيسنگ را درست کنيد. ۱ فنجان شکر پودر شده را در يک کاسه بريزيد. ۱/۴ قاشق چاي خوري عصاره وانيل و ا قاشق غذاخوري مکمل قهوه يا کافي ميت مايع را به کاسه اضافه کنيد. با يک ويسک يا چنگال بهم بزنيد تا مخلوط شوند. مخلوط کردن را به طور منظم ادامه دهيد تا زماني که مخلوط بافتي بسيار غليظ و عسلي پيدا کند. آيسينگ شما بايد خيلي غليظ باشد اما بايد در حدي باشد که از کاسه بيرون بريزد. وقتي که شما ميتوانيد نوارهايي روي سطح مخلوط آيسينگ شکل بدهيد و چند ثانيه طول ميکشد تا اين نوارهاي تشکيل شده در مخلوط حل شوند نشان ميدهد که آيسينگ شما آماده است و بافت درست خودش را پيدا کرده است.
يک کيسه زيپ لاک را داخل يک ليوان بلند قرار دهيد و لبههاي کيسه را به بيرون ليوان تا کنيد. به اين ترتيب يک فضاي باز براي پر کردن کيسه ايجاد ميشود. آيسينگ را درون کيسه زيپ لاک بريزيد.
کيسه را ببنديد، يک کمي گوشه آن را باز کنيد تا تبادل هوا صورت گيرد. آيسينگ را به سمت پايين يکي از گوشههاي کيسه هدايت کنيد. نوک آن گوشه را ببريد.
آيسينگ را به صورت يک طرح زيگزاگ روي کيک بوسيله فشار دادن کيسه زيپ لاک به آرامي بريزيد تا آن ماده را خارج کند.
قبل از سرو کردن اجازه دهيد تا آيسنگ کاملا خشک شود- معمولا ۳۰ تا ۶۰ دقيقه زمان ميبرد. کيک را برش بزنيد و نوش جان کنيد.
نکات جالب در مورد کيک سيب و عسل
ما در اينجا از يک مکمل قهوه استفاده کرديم که يک غلظت دهنده غير لبني است به دليل اينکه اين کيک را ميتوان همراه با غذاي گوشتي مصرف کرد.
نوع بدون گلوتن که از آرد بدون گلوتن استفاده شده نتيجه خوبي نداشته و خشک شد.
منبع : toriavey.com