شيريني ها/ پنکيک پرشده با پنير و خامه

شور و شيرين/ چي لازم دارم:
آرد............. 175 گرم
نمک........... يکو يکچهارم قاشق چايخوري
شکر................ 6 قاشق سوپخوري
وانيل............ يکدوم قاشق چايخوري
تخممرغ ...........3 عدد
شير............. 250ميليليتر
آب گازدار................ يک قاشق سوپخوري
مواد لازم مياني:
کشمش............ 100 گرم
گردوي خردکرده ...........150 گرم
آب ليموترش ............2 قاشق سوپخوري
پوست ليموي رندهکرده ..............1عدد
پنير خامهاي..................250 گرم
خامه............ 3 قاشق سوپخوري
مارمالاد زردآلو.............. 4 قاشق سوپخوري
دارچين ...........نصف قاشق چايخوري
پودر هل............. نصف قاشق چايخوري
چه جوري درست ميشه:
آرد، نمک، شکر و وانيل را در کاسهاي بريزيد و با هم مخلوط کنيد. آنگاه تخممرغها، شير و آب گازدار را بيفزائيد و با همزن دستي کمي هم بزنيد تا مايه يکدست شود. سپس آن را از صافي رد کنيد، روي آن را بپوشانيد و ده دقيقه استراحت دهيد. کف تابهي مخصوص پنکيک به قطر 15 سانتيمتر را کمي چرب کنيد و هر بار قدري از مايهي پنکيک در تابه بريزيد و به آرامي بچرخانيد تا همهجاي آن را بپوشاند. همين که يک طرف پنکيک پخت آن را برگردانيد تا طرف ديگرش نيز طلائي رنگ شود. اکنون از مايهي مياني روي هر پنکيک بماليد و رول کنيد و کمي پودر شکر روي هر کدام بپاشيد و ميل کنيد.
روش تهيهي مواد مياني
همهي مواد را داخل کاسهاي بريزيد و مخلوط کنيد.
يادآوري
ميتوانيد پنکيکها را به شکل گل رز بپيچيد و روي نان تارت بچينيد.