طرز تهيه مارمالاد توت فرنگي تابستاني و خوشمزه

کتاب کاله/ تابستان فصل هزار رنگ ميوههاي خوشمزهاي است که ميتوانيد استفادههاي مختلفي از آنها بکنيد و باقي ايام سال را از خوردن محصولات مختلف خانگي لذت ببريد. يکي از اين ميوههاي محبوب، توت فرنگي است و پيشنهاد ما براي شما، تهيه يک مارمالاد توت فرنگي خوشمزه است.
از خواص توت فرنگي ميتوانيم به حفظ سلامت قلب، تنظيم قند خون، تامين ويتامين ث، بهبود بينايي، بهبود سلامت استخوان، زيبايي پوست، رفع مشکلات گوارشي و هزاران خواص ديگر از جمله ضدسرطان بودن آن، اشاره کنيم.
پس تا هنوز فرصت باقيست، دستبهکار شويد و براي روزهاي پاييزي پيشرو و ميزهاي عصرانهتان اين خوراکي خوشمزه را تهيه کنيد.
مواد لازم براي تهيه مارمالاد توت فرنگي
پرتقال کوچک دو عدد
ليمو متوسط دو عدد
آب يک دوم فنجان
جوش شيرين يک هشتم قاشق چايخوري
توت فرنگي خرد شده چهار پيمانه
شکر هفت پيمانه
ژلاتين 85 گرم
طرز تهيه مارمالاد توت فرنگي
مرحله اول
پيش از اين طرز تهيه مربا توت فرنگي را به شما آموزش داده بوديم و اين بار ميخواهيم همراه با هم مارمالاد توت فرنگي فوق العادهاي را آماده کنيم. براي شروع پوست ليمو و پرتقال را جدا کنيد، ميوهها را کنار گذاشته، پوست آنها را کاملا خرد کنيد و داخل يک قابلمه بريزيد. سپس آب و جوش شيرين را به آن اضافه کرده و روي قابلمه را بپوشانيد. حالا بايد شعله گاز را روشن کرده و براي 10 دقيقه به مواد زمان دهيد تا کاملا بچوشند.
مرحله دوم
رگههاي سفيدي که روي ميوهها باقيمانده است را جدا کنيد، سپس آب ليمو و پرتقالها را بگيريد. آبميوه را به قابلمه در حال جوش اضافه کرده و مجدد روي قابلمه را به مدت 20 دقيقه بپوشانيد تا کاملا يکدست شوند. در ادامه توت فرنگيهاي خرد شده را داخل قابلمه بريزيد. پس از آن بايد شکر را به ميوه اضافه کنيد و هم بزنيد، در طي اين مراحل اجازه دهيد که روي قابلمه باز باشد.
حدود پنج دقيقه صبر کنيد تا توتها کاملا نرم شوند، حالا ميتوانيد پودر ژلاتين را به ساير مواد اضافه کنيد. اجازه دهيد تا ترکيبات حدود يک دقيقه بجوشند، در طي اين مدت با يک قاشق چوبي، مارمالاد توت فرنگي را مرتب همبزنيد.
مرحله سوم
قابلمه را از روي شعله برداريد، با دقت کفهاي روي مواد را جدا کنيد و اجازه دهيد تا کاملا خنک شود و حبابهاي روي مارمالاد از بين برود. سپس ميتوانيد آن را به شيشههاي موردنظرتان منتقل کنيد. در نظر داشته باشيد که مارمالاد بايد کاملا منسجم و بدون آب باشد.
چند نکته
هر قدر که مواد شما بيشتر بجوشد، رنگ مارمالاد تيرهتر ميشود.
براي تهيه مارمالاد توت فرنگي بهتر است که از قابلمه لعابي استفاده کنيد.
با اين مارمالاد ميتوانيد ژله بستني توتفرنگي را هم تزيين کنيد.
مواد داغ را داخل شيشه نريزيد چرا که باعث بخار کردن و آب انداختن آن ميشود.
ميتوانيد براي خوشعطري بيشتر خوراکي، يک چهارم قاشق چايخوري وانيل به آن اضافه کنيد.
کيکهاي ساده اسفنجي و پنکيکها ميتوانند همراهان خوبي براي اين خوردني باشند.
منبع: tasteofhome