ستاره/ پلو ها نجات دهنده اند! به راحتي تهيه مي‌شوند و مي‌توانيد آن‌ها را بدون گوشت، سيب زميني و پياز درست کنيد. اغلب پلوها، غذاي بدون سيب زميني و پياز هستند که تنها ممکن است براي تزيين آن‌ها و مجلسي تر کردنشان از پياز داغ روي آن استفاده شود. پس دست به کار شويد و يک ماش پلو خوشمزه، عدس پلو، يا حتي لوبيا پلو شيرازيکه با شويد و لوبيا چشم بلبلي تهيه مي‌شود و بسيار لذيذ است را در دستور کار خود قرار دهيد. البته يک دمپختک با نيمرو نيز مي‌تواند غذايي کامل و خوشمزه باشد که بدون پياز و سيب زميني تهيه مي‌شود. در ادامه طرز تهيه آن را بخوانيد. 

مواد لازم براي چهار نفر
برنج خيس خورده 3 پيمانه
عدس 1 پيمانه
روغن به ميزان لازم
نمک به ميزان لازم
دستور تهيه:
عدس را با ۳ پيمانه آب و اندکي نمک به مدت ۳۰ دقيقه بپزيد.
پس از پختن عدس، آب اضافه آن را در قابلمه دمي بريزيد و آنقدر آب اضافه کنيد تا به ۶ پيمانه برسد.
آب را به جوش آوريد و برنج را به همراه عدس در آن بريزيد.
حرارت را بالا نگه داريد تا قابلمه، دوباره به جوش آيد.
پس از آنکه آب برنج تمام شد، ۴-۳ قاشق روغن در قابلمه بريزيد و برنج را با کفگير يک دور زير و رو کنيد.
زير قابلمه شعله پخش کن قرار داده و روي آن دمي بگذاريد و حرارت را ملايم کنيد.
پس از ۴۰-۳۵ دقيقه دمپختک آماده است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar