ستاره/ پلو ها نجات دهنده اند! به راحتی تهیه می‌شوند و می‌توانید آن‌ها را بدون گوشت، سیب زمینی و پیاز درست کنید. اغلب پلوها، غذای بدون سیب زمینی و پیاز هستند که تنها ممکن است برای تزیین آن‌ها و مجلسی تر کردنشان از پیاز داغ روی آن استفاده شود. پس دست به کار شوید و یک ماش پلو خوشمزه، عدس پلو، یا حتی لوبیا پلو شیرازیکه با شوید و لوبیا چشم بلبلی تهیه می‌شود و بسیار لذیذ است را در دستور کار خود قرار دهید. البته یک دمپختک با نیمرو نیز می‌تواند غذایی کامل و خوشمزه باشد که بدون پیاز و سیب زمینی تهیه می‌شود. در ادامه طرز تهیه آن را بخوانید. 

مواد لازم برای چهار نفر
برنج خیس خورده 3 پیمانه
عدس 1 پیمانه
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
دستور تهیه:
عدس را با ۳ پیمانه آب و اندکی نمک به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
پس از پختن عدس، آب اضافه آن را در قابلمه دمی بریزید و آنقدر آب اضافه کنید تا به ۶ پیمانه برسد.
آب را به جوش آورید و برنج را به همراه عدس در آن بریزید.
حرارت را بالا نگه دارید تا قابلمه، دوباره به جوش آید.
پس از آنکه آب برنج تمام شد، ۴-۳ قاشق روغن در قابلمه بریزید و برنج را با کفگیر یک دور زیر و رو کنید.
زیر قابلمه شعله پخش کن قرار داده و روی آن دمی بگذارید و حرارت را ملایم کنید.
پس از ۴۰-۳۵ دقیقه دمپختک آماده است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar