غذاي ملل/ همبرگر بوقلمون خانگي و مقوي

خراسان/ چي لازم دارم:
گوشت بوقلمون (چرخ کرده نيمه پخته) - 560 گرم
نان تست - يک عدد
روغن زيتون فرابکر - يک و يک دوم قاشق چاي خوري
برگ جعفري تازه (ريز خردشده) - يک چهارم پيمانه
پياز (ريز خردشده) - 2 قاشق غذاخوري
تخم مرغ - يک عدد
پاپريکا - يک و يک دوم قاشق چايخوري
زيره (پودرشده) - سه چهارم قاشق چاي خوري
پودر سير - يک دوم قاشق چايخوري
فلفل قرمز (پودرشده) - يک چهارم قاشق چايخوري
نمک - يک دوم قاشق چايخوري
فلفل سياه (پودرشده) - به مقدار لازم
روغن - به مقدار لازم
نان همبرگر- 10 عدد
برگ کاهو- به مقدار لازم
گوجه فرنگي (خردشده) - براي سرو
خيارشور - براي سرو
مواد لازم سس:
سس مايونز - يک دوم پيمانه
برگ ريحان تازه (ريز خردشده) -
2 قاشق سوپ خوري
برگ جعفري (تازه) - يک قاشق سوپ خوري
آب ليمو - يک قاشق سوپ خوري
پوست رنده شده ليمو – کمي
چطور بپزم:
1- ابتدا قسمت هاي سفت دور نان تست را جدا کنيد و روي آن روغن زيتون بريزيد تا کاملا خيس بخورد. سپس نان را به ابعاد کوچک برش بزنيد و در ظرف مناسبي با گوشت بوقلمون چرخ کرده، برگ جعفري ريز خردشده، پياز ريز خردشده، تخم مرغ، پاپريکا، زيره، پودر سير، فلفل قرمز پودرشده، نمک و فلفل سياه پودرشده قرار دهيد و به خوبي با چنگال يا دست مخلوط کنيد.
2- پس از اينکه مواد را به خوبي مخلوط کرديد، گلوله هايي از مواد جدا و کف دست خود کمي پهن کنيد.
3- براي تهيه سس، تمام مواد را در ظرف مناسبي با هم به خوبي مخلوط کنيد تا يکدست شود.
4- همبرگرها را گريل کنيد تا کاملا بپزند. همچنين مي توانيد آنها را در روغن مايع سرخ و در صورت تمايل نان ها را نيز گريل کنيد. براي سرو همبرگرها را درون نان ها قرار دهيد و ساندويچ ها را با گوجه، کاهو و خيارشور پرکنيد.